سلام میگما تورو قرآن یچی به من بگین من میخوام برم قرص بخورم دیه خسته شدم یعنی چی من ۲تا دوست داشتم یکی از اینا رل داداش اون یکی بود بعد من میدونستن رفیقم اینو بم گفته بود ولی اون یکی که رلش بود فکر نمیکرد که من میدونم بعد آقا این داداش رفیق من خودشو دار زد مرد😭😭آجیشم داره داغون میشه بد آجیش گف که به خاطر اون دختره ما هم همه طرف اینو گرفتم جوری که من پیش رفیقای خودش یش فحش دادم ولی خوب نه دیه در اون حد بد آقا امروز این آجیش پسره که هنوز داغدار داداششه اومده بود امتحان داشتیم بد که دختره هم اوند رفت پیشش یه سوال پرسید من دیر رسیدم نشنیدم جی گفتن بد دختره کشیدش اینور و خلاصه تهش همین آجی دست انداخت دور گردن دختره و بغل کردن همو و خلاصه از این حرفا بد این وسط فق من خراب شدم یعنی چی پیش اون دختره که هیچ ندارم البته مهم نیستا مهم اینه اینا دور روز با هم خوب میشن باز اون وقت منم موندم چیکار واس بکنم البته بقیه رفیقمون همه طرف منن من مطمئنم دختره اینو شستشو مغزی داد فقط چرا آخه من احمق نرفتم پیششون هستیرو فرستادم آخه چرا😂😂🤦♀️الانم میخوام برم قرص بخورم چون دیه طاقت ندارم بهله
شما میگین من چجور جمعش کنم حالا این گندو یعنی چی من نه توانایی بخشیدن دادم نه جربزه فراموش کردن 😂🤦♀️