2777
2789
عنوان

شامپو سبغ

84 بازدید | 13 پست

من موهام خیلیییی زود به زود چرب میشه جوری که اعصابمو خورد کرده،یه مدت شامپو سبغ استفاده کردم خیلی خوب بود موهام دیرتر چرب میشه حساسیتم کم شده،به بابام گفتم بره برام بخره دوباره گفت داروخونه گفته اینا دستیه خیلی بده😒معلوم نیس توش چیه

احساس میکنم چرت گفتن واسه اینکه محصول خودشونو بفروشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا داروخونه ها با هر چی گیاهی باشه مخالفن فقط شیمیاییاز دیجی کالا یا عطاری بخر

بخدا من هرچی شیمیایی میزنم سرم خارش میگیره موهام زود زود چرب میشه ریزشم میگیرم،همه مدلشم امتحان کردم همین سبغ خیلی برام بهتر بود میگفت گفتن بده یه چیز دیگه گرفته

از عطاری بگیر

اره خودم عصر میرم میگیرم،بهش گفتن خیلی بده معلوم نیست توش چیه،در حالی که من یه مدت استفاده کردم هم موهام دیرتر چرب میشه هم خارش و ریزش نداره 

منم از مشهد سه تاش رو خریدیم شوهرم مو کاشته رفت خرید حس میکنم موهاش خیلی کم شده هر کس میبینش میگه مو ...

شامپو سبغ باعث شده یعنی؟؟واسه من خیلی خوب بود من ۲ماه کامل استفاده کردم هم ریزش وخارش سرم خوب شد هم دیرتر چرب میشد،الان تموم شد دارم از شامپو شیمیایی استفاده میکنم همش موهام چربه و خارش و ریزش موهام شروع شده

عالین من یه مدت استفاده میکردم موهاتو براق وصاف وبدون شوره

منم خیلیییی خوشم اومد ازش به اکثر شامپو های شیمیایی حساسیت دارم این خیلی خوب بود برام،نمیدونم چرا بهش اینجوری گفتن