2777
2789
عنوان

یه سوال تعیین مهریه با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 72 پست
پاینارو باشید قشنگم بنظرت این پسری ک میگم آدم موندن هست؟تازه میگ الان گفتی ۵۰ بعدا خانوادت ی عدد دیگ ...

ببین نمی‌خوام ناراحتت کنم ها ولی کسی که یکیو‌دوست داشته باشه پای همه‌چیز میمونه من‌شب خواستگاریم‌مادرشوهرم ناراحت شد یکم منم تو اتاق به همسرم گفتم نمی‌خوام اختلاف داشته باشم با خانوادت من از اتاق بیرون نمیام‌شما برین ولی خودش رفت اعلام کرد که قبول کردن و بقیه هم موافق بودن

پاینارو باشید قشنگم بنظرت این پسری ک میگم آدم موندن هست؟تازه میگ الان گفتی ۵۰ بعدا خانوادت ی عدد دیگ ...

بهت بی احترامی کرده من اگه جای شما بودم با ایشون نمیموندم بازم تصمیم با خودتون

کسی که خیلی راحت میگه تو جمع بهت توهین میکنم مردی نیست که بشه بهش تکیه کرد

احساسات رو بذار کنار

کاربری دوستم فعلا دست منه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم حتما از اول خودت خیلی بهش رو دادیاکه بتونی ۱۲۰ تا سکه بزنی باز بهتر از ۵۰ تاستاگه نه بقیه حقو ...

درسته چیبگم والا خوشم نمیاد دیگ باهاش حرف بزنم از دیشب ک این حرفارو زده اومد خواستگاری پدر مادرم قبول کردن ک کردن نکردن میگم ولش این یا باید خودش تلاش کنه یا بره وقتی آدم موندن نیست قطعا پدر مادرم به ۵۰ راضی نمیشن 

ببین نمی‌خوام ناراحتت کنم ها ولی کسی که یکیو‌دوست داشته باشه پای همه‌چیز میمونه من‌شب خواستگاریم‌ماد ...

چه خوب والا خیلی عالیه این پسره تا تقی به توقی میخوره میگ میرم چون فقط خارجه فکر میکنه دیگ چیکار کرده

بهت بی احترامی کرده من اگه جای شما بودم با ایشون نمیموندم بازم تصمیم با خودتونکسی که خیلی راحت میگه ...

هعی درسته خودم هی میگم دل نفهم من بفهم ک این آدم زندگی نیس اگرم تورو بخواد برا کلفتیه

درسته چیبگم والا خوشم نمیاد دیگ باهاش حرف بزنم از دیشب ک این حرفارو زده اومد خواستگاری پدر مادرم قبو ...

حرف پدر و مادرت مهم تر از اونه

اون اگه واقعا دوست داشته باشه اینجوری رفتار نمیکنه

دیگه بهش اهمیت نده اگه پیگیر شد بگو من با پدر و مادرم حرف میزنم هر تعداد سکه که اونا گفتن مهریه باید همونقدر باشه حرف من حرف اوناست

کاربری دوستم فعلا دست منه

به نظر من تمام نظرت رو بگو از حرفت کوتاه نیا ببین درسته آدم معامله نمیکنه ولی مهریه پشتوانه زن هست ۵۰تا کمه اگرم میگی حداقل تمام حق و حقوق رو بگیر بهش بگو شرط من اینه خوشش بیاد خودش میاد الان حالت بد میشه نهایت یکسال ولی بهترازاینه که‌دوروز دیگه روانت داغون بشه 

حرف پدر و مادرت مهم تر از اونهاون اگه واقعا دوست داشته باشه اینجوری رفتار نمیکنهدیگه بهش اهمیت نده ا ...

میه اگه مقدارش زیاد باشه قبول نمیکنم تازه میخواد تا اون موقع باز باهام بشینه مثل قبل حرف بزنه 

به نظر من تمام نظرت رو بگو از حرفت کوتاه نیا ببین درسته آدم معامله نمیکنه ولی مهریه پشتوانه زن هست ۵ ...

دقیقا درست میگید همه دارن بهم میگن از دیشب عصابم خراب شده درصورتی که من ی خواستگار داشتم بهترین آدم با همه ی کنار میومد تک بچه بود ردش کردم بخاطر این پسره فکر کردم آدم موندنه