دیشب با شخصی ک ۴ سال خورده ای باهاشم بحثم شد میگه من ۵۰ سکه بیشتر نمیدم تازه زیادم هست میگه باید پدر مادرتو راضی کنی منم ب مادرم گفتم گفت دست من نیست دست پدرته
ببین نمیخوام ناراحتت کنم ها ولی کسی که یکیودوست داشته باشه پای همهچیز میمونه منشب خواستگاریممادرشوهرم ناراحت شد یکم منم تو اتاق به همسرم گفتم نمیخوام اختلاف داشته باشم با خانوادت من از اتاق بیرون نمیامشما برین ولی خودش رفت اعلام کرد که قبول کردن و بقیه هم موافق بودن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چی بگم حتما از اول خودت خیلی بهش رو دادیاکه بتونی ۱۲۰ تا سکه بزنی باز بهتر از ۵۰ تاستاگه نه بقیه حقو ...
درسته چیبگم والا خوشم نمیاد دیگ باهاش حرف بزنم از دیشب ک این حرفارو زده اومد خواستگاری پدر مادرم قبول کردن ک کردن نکردن میگم ولش این یا باید خودش تلاش کنه یا بره وقتی آدم موندن نیست قطعا پدر مادرم به ۵۰ راضی نمیشن
به نظر من تمام نظرت رو بگو از حرفت کوتاه نیا ببین درسته آدم معامله نمیکنه ولی مهریه پشتوانه زن هست ۵۰تا کمه اگرم میگی حداقل تمام حق و حقوق رو بگیر بهش بگو شرط من اینه خوشش بیاد خودش میاد الان حالت بد میشه نهایت یکسال ولی بهترازاینه کهدوروز دیگه روانت داغون بشه
به نظر من تمام نظرت رو بگو از حرفت کوتاه نیا ببین درسته آدم معامله نمیکنه ولی مهریه پشتوانه زن هست ۵ ...
دقیقا درست میگید همه دارن بهم میگن از دیشب عصابم خراب شده درصورتی که من ی خواستگار داشتم بهترین آدم با همه ی کنار میومد تک بچه بود ردش کردم بخاطر این پسره فکر کردم آدم موندنه