2777
2789
عنوان

زشتی واژن و ترس از ازدواج

1684 بازدید | 73 پست

رک بگم ۲۰ سالمه خواستکارام رد می‌کنم بخاطر همین قضیه شاید واسه یسریا خنده دار بیاد ولی حس می‌کنم فقط واسه من این شکلیه

لاغر لبه های بیرون زده سیاه

لابیا پلاستی ام روم نمیشه ب خانوادم بگم انجام بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا ازدواج کن اگه بر فرض محال همسرت دوست نداشت با هزینه خودش عمل میکنی

مردا این چیزا اون لحظه اصلا دقت نمیکنن

مهم اعتماد به نفسته 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

برآم سواله چطوری اون قسمتو میبینید و تازه متوجه زشتی میشین

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa

عزیزم

اینا جواب نمیدن اصلا درمانی وجود نداره برا حلش چون رنگ مربوط به ژن درون بدنه و ژن هیچوقت تغییر نمیکنه هرکاری هم کنی همه چی موقته ولی میتونی بجاش برای اینکه بدتر نشه لیزر بری کم کم بهبود‌پیدا‌میکنه

وا ازدواج کن اگه بر فرض محال همسرت دوست نداشت با هزینه خودش عمل میکنیمردا این چیزا اون لحظه اصلا دقت ...

ایشالا از اون دسته مردا باشه ک دوس داره 

نمی‌دونم حس بدی میگیرم انگار شوهرم بگه عمل کن