2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 148 پست
اینکه راست گفته یا نه خدا میدونهولی کاش چیزی میذاشتی بدون پیاز نون پنیر بخوری بهتر از اینه که از کسی ...

همین بگو آدم عقلش میذاره زمین جسمش حرکت میده 

پیش خودم گفتم بارها براشون سوغات بردم سلام علیک هم داریم شاید زشت نباشه در حد یک پیاز بعنوان همسایه 

چیز بزرگ و سختی نیست پیاز تو خونه هم هست 

جز من که تمام کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی خودتو گول نزن یدونه پیاز تو خونه همه هست بعضی زنا فقط توجیح میکنن بخود و بی جهت

باور کن هر کامنتی میخونم اینقدر نظرات متفاوت هست 

کلی فکر ریخته تو سرم همش مربوط میشه به این اتفاق 

ولی تنها چیزی که برام خوب بود درس گرفتم که این اولین و آخرین درخواستم از همسایه باشه حالا دلیل طرف هر چی که میخواد باشه 

بخدا موندم یعنی شوهرش اندازه میگیره مواد می‌ذاره دسترس خانمش

من یه دوست دارم وضعش عالی یه بچه هم دارن شوهرش صبحا قبل رفتن مغازه برنج پیمونه میزنه مثل این خانم بقیه رو اندازه میذاره میره

به نظرم اینطوره بنده خدا رو خیلی قضاوت کردن کاربرا و همچنین خودت . این طرز فکرای بد باعث میشه از آدم ...

من فقط موردی که گفت همسرم به قدر مصرف میذاره سر دست می‌ره شوکه شدم از اینکه این زن چقدر تو سختی هست 

موردهای دیگه که کاربران گفتند فکرم بشدت درگیر شد 

بیشتر من خودم خجالت کشیدم که رفتم در خونشون 

ممنون که اینقدر خوش قلبی 💞💞

همسایه

ولی از حق نگذریم به چهرش نمی‌خورد خیلی متین رفتار کرد 

و درخواست کرد برم بشینم و معذرت خواهی هم کرد 

به زبان بدنش نمی‌خورد 

هر چیزی بود من یاد گرفتم بقول یکی از کاربران نون پنیر بخورم ولی برای چیزی از همسایه درخواست نکنم 

شاید اونم شرمنده شده