2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 148 پست
همین دیگه وگرنه یه دونه پیاز نه طرف رو فقیر میکنه نه ثروتمند این همه قضاوت کردن طرف اصلا درست نیست .

دقیقا🥲

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عب نداره ولی دیگم‌چیری بهشون نده خوراکی اضاف داری بده به نیازمندان

داشته باشم دستم بیاد کمک میکنم به کسی 

دیدی یک چیزی اضافه هست میگی هوای همسایه هم داشته باشی اینطوری هستم 

این مورد من نفهمیدم دقیقا مشکلشون چی بود 

نداشتند یا شوهره واقعا خسیس بود 

بخدا موندم یعنی شوهرش اندازه میگیره مواد می‌ذاره دسترس خانمش

حالا این شاید دروغ بگه. یکیو میشنام میخاد جدا شه میگفت شوهرش که میاد تک تک چیزارو چک میکنه حتی ادویه جات که چقدر مصرف کرده 

حتما به شوهرش جواب پس میده که کجا استفاده کرده. شوهری که یخچال رو میذاره تو انبار و فقط به اندازه مص ...

همین احتمالا جواب پس میده وگرنه خانم خوب و موجهی هم هست بهش نمیاد تو سیاست باشه

حالا این شاید دروغ بگه. یکیو میشنام میخاد جدا شه میگفت شوهرش که میاد تک تک چیزارو چک میکنه حتی ادویه ...

ماهم تو فامیل داشتیم شوهرش قندها و میشمرده هرشب که زنش زیاد نخورده باشه.اخرم زنش جداشد😶

دیگه نبر ....البته از بعضی جهات حق میدم به این همسایتون بنده خدا ..ما یه همسایه داشتیم خدا شاهده فقط ...

دقیقا منم یه همسایه داشتم که تو کل عمرم آدم پر رو و بی عزت نفس مثل اون ندیده بودم ....وقتی رفت خدا را شکر کردم

خوب شاید شوهرش خسیسه واقعا و این کارو میکنه/ هستن ازین آدما. بی خیال دیگه هم چیزی نخاه ازش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مگه میشه ولی من پیاز نباشه نمیریزم توغذا ولی درخونه همسایه نمیرم دیگه سوپرمارکت هاهم پیاز دارن میرفت ...

توضیح دادم که نزدیک نبود که برم بعد من غذای بدون پیاز درست نمیکنم منم در خونه همسایه تا حالا نرفته بودم 

گفتم این همه بار چیزی بردم شاید منع نباشه یکبار واسه یک پیاز درخواست کنم