2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 148 پست
اخه شوهرت یدونه پیازو از کجا میفهمه بگه خورد کردم با غذا خوردیم یا اصلا بگه شرمنده نداریم قطعا منظور ...

چه میدونم ما که جای اون نیستیم .میتونست بگه نداریم تموم کردیم یا هر چیز دیگه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
وای هم آبرو اون رفته هم آبرو شما ......مطمئن باش اون بیشتر خجالت کشیده ....چقدر توی دلش به شوهرش فوش ...

من خودم خیلی خجالت کشیدم که رفتم ولی دلم سوخت براش گفتم کلی تربار می‌خری پونصد هم نمیشه دو تا پیاز و سیب زمینی چیه که قایم کرده 

زن بدبخت میخواد ببره برای کی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من دیدم در همین حد عجیب دروغ میگنبنده خدا شاید یهویی به ذهنش رسیده😂

خداکنه دروغ باشه تصورش هم ناراحتم میکنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
چه زشت :/ برای یدونه پیاز این حرفا رو زده خب بگو از مصرفی خودت یکی‌ میدادی ولش کن خودتو ناراحت نکن م ...

گفت اصلا دسترس نیست تو انبار شوهرم کلید برده 

اینقدر حس بدی گرفتم به عمرم در خونه همسایه نرفته بودم 

عزیزم سیب زمینی پیاز پرتقال و… رو زیاد میگیرن چون دیر خراب میشه میزارن انبار هر چقدر میخوان صبح میز ...

وا عجیب نیست؟؟بعد شوهره کلید انبارو با خودش میبره بعد به خانومش نمیده عجیب نیست؟؟جز خساست معنی دیگه ایی نداره

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

میخاسته عادت نشه واسش بره درخونشون دفه دیگه

اره وگرنه هیچکس روش نمیشه بگه اگه واقعا میزاره توی انبار شوهرش :| 

درسته شاید همچنین ادمهایی هم پیدا بشن ولی قطعا خانم اگه میخواست بده میتونست از مصرفی خودش بده یا بگه نداریم 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

خداکنه دروغ باشه تصورش هم ناراحتم میکنه

یکوقت هم می‌بینید مدلشون اینه

کلی خرید میکنن

میزارن تو انبار

ریز ریز میارن بالا

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

به نظرم دروغ گفته .آخه آب خنک‌تر کجا می‌خورن .تابلو دروغ گفته منظورم ا دونه پیاز نبوده کلن میهاسته گربه دم حجله بکشه .شاید بچه گشنش شد ‌‌‌‌در ضمن خیلی از مواد غذایی باید حتما تو یخچال باشه تا لحظه مصرف .یعنی اسی واقعا نفهمیدی داره میپیچونه که دیگه دم‌خونشون نری ...تعجبم از باور کاربرا.

صورت مودبانه نمیدم با اخرت باشه برا چیزی میای دم در شما هم دیگه از این چیزی همسرت اورد زیاد بود بریز ...

اونم نیومده در خونه ما تابه حال برای چیزی من خودم سوغات زیاد بود می‌بردم 

یکوقت هم می‌بینید مدلشون اینهکلی خرید میکننمیزارن تو انبارریز ریز میارن بالا

حالا منم انبار دارم وقای سیب‌زمینی پیاز زیاد داریم کم‌کم میارم میزارم تو کابینت چون همشو بیارم هم جا نمیشه هم تو کابینت خراب میشن

گفت اصلا دسترس نیست تو انبار شوهرم کلید برده اینقدر حس بدی گرفتم به عمرم در خونه همسایه نرفته بودم

جدی پیاز گرفتی یه کیلو بیشتر جدا بگیر ببر بده بهش بگو بزار دم دست گلم شاید یهو لازمت شد شوهرتم کیلد رو برده بود لنگ‌ نمونی😂🤌🏻

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر