2777
2789

خب ببینید بچها 

من قبلا تجربه ۳۰ کیلو کم کردن رو دارم همه راه هارو ب خوبی بلدم

من قراره رژیم کالری شماری و فستینگ رو شروع کنم همرا ورزش در خانه و تنهایی اصلا انگیزه ندارم و دوست دارم دورهم ب نتیجه های خوب برسیم و این حسو خوبو با شماهایی ک دوست دارید تناسب اندام داشته باشید شریک بشم  بهتون این قولو میدم اگه با من همراه باشید حداقللل کاهش وزنتون تا عید ۱۵ کیلو باشه ولی من هدفمو گذاشتم تا ۲۰ کیلو حالا کیا پایه ان؟ آیدی میدم تو ایتا توی گروه عضو میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پایه ام

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

ول کردی ۳۰ کیلوت برگشت؟

من ۱۷ کیلو با کالری شماری و پیاده روی کم کرده بودم. ول کردم. برگشت

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
من ۳روز هست فستینگ شروع کردم آیدی ایتا بفرست

۱۶  ۸  ؟؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بنظرم گروه دورهمی نزن،دو روز اول همشون فعالیت میکنن بعدازاون یکی یکی از گروه لف میدنبیا منو تو باهم ...

زدم تا الان اوکی بوده الان ی هفتس یکی از بچها وزنشو کشید امروز تو ۶ روز یک و نیم کیلو کم کرده😌اینجوری انگیزمون بیشتره