2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 148 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا دروغ گفته که پیاز ندهیا واقعا راست گفته 😫🤣

واسه یه دونه پیاز نیاز به چنین دروغی تیس میتونست بگه نداریم تموم کردیم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

اینکه شده برای ما ی چیزی تموم شده از دوست یا برعکس. چیز ی خواستیم. اون لحظه تموم شده نیست خونه درست

وای پیاز اخه تو انبار سر بسته خراب نمیشه

یخچال دیگه چرا تو انباری یعنی انبار رو پر میکنن. بعد کم کم استفاده میکنن 

حتما به شوهرش جواب پس میده که کجا استفاده کرده. شوهری که یخچال رو میذاره تو انبار و فقط به اندازه مص ...

اخه شوهرت یدونه پیازو از کجا میفهمه 

بگه خورد کردم با غذا خوردیم 

یا اصلا بگه شرمنده نداریم 

قطعا منظور داشته از حرفش از خساست میخاسته بگه نمیدم بهت چیزی دیگه هم نیا

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

بخدا موندم یعنی شوهرش اندازه میگیره مواد می‌ذاره دسترس خانمش

عزیزم سیب زمینی پیاز  پرتقال و… رو زیاد میگیرن چون دیر خراب میشه میزارن انبار 

هر چقدر میخوان صبح میزاره تو خونه ، حالا کل وسایل خونه رو که اینطور نمیکنه 

وسیله ای که تو خواستی ازشون تو انبار بود ، از شوک در بیا خدایی🥲 اینقدر جای تعجب نداره استارتر

واسه یه دونه پیاز نیاز به چنین دروغی تیس میتونست بگه نداریم تموم کردیم

ولی من دیدم در همین حد عجیب دروغ میگن

بنده خدا شاید یهویی به ذهنش رسیده😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اخه شوهرت یدونه پیازو از کجا میفهمه بگه خورد کردم با غذا خوردیم یا اصلا بگه شرمنده نداریم قطعا منظور ...

یه نفر یادمه میگفت مایع ظرفشویی رو شوهرم علامت میزنه از اون علامت حق نداریم بیشتر مصرف کنیم

اون هم لابد شمرده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده