2777
2789

سالها اینطور نبوده بین ما با اینکه بدتر ین دعواها داشتیم .چند بار چند چیز ازش دیدم اما الان دلشوره حالم بده اصلا کوتاه نمیاد میگه هر وقت میخوای باز میکنم اما رمز  نمیگم .باید اعتماد کنی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم رو گوشیتون رمز بزارید ..رمز کارتتون رو نگید ...رمز خیلی چیزهای دیگه رو نگید ..بگید اعتماد کن ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

شما هم یه هفته صداشو درنیار بیخیال باش

شب یکدفعه ازش بخواه رمزش رو باز کنه

اگر دیدی اولش داره توشو پاکسازی میکنه  یا گفت بعدن میدم

خونش حلاله

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

شما هم یه هفته صداشو درنیار بیخیال باش شب یکدفعه ازش بخواه رمزش رو باز کنهاگر دیدی اولش داره توشو پا ...

میده همون موقع ولی حواسش هست منم وفتی نگام میکنه چطور میتونم  چک کنم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

سیمکارتش چیه ایرانسل،همراه اول،رایتل هرکدوم بود برنامه اون سیمکارت بروز تو گوشی خودت ایرانسل من،مای رایتل،همراه من بعد از خط اون وارد شو و برو تماس و پیام چک کن

شما هم رو گوشیتون رمز بزارید ..رمز کارتتون رو نگید ...رمز خیلی چیزهای دیگه رو نگید ..بگید اعتماد کن ...

منم گزاشتم ولی دوماه گذشته.  و عین خیالش نیست

تا حالا چیز بدی ازش دیدی؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
میده همون موقع ولی حواسش هست منم وفتی نگام میکنه چطور میتونم چک کنم

چرا نتونی چک کنی؟؟؟؟؟؟ برام عجیبه

من هر وقت بخوام کل گوشی شوهرم رو‌نگاه میکنم تک تک میپرسم کیه

ریگی به کفشش نیست مشکلی نداره

گوشی خودمم ۲۴ ساعت دست شوهرم و پسرمه 

چون منم ریگی به کفشم نیست

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

منم گزاشتم ولی دوماه گذشته. و عین خیالش نیست

حتما زیاد با گوشی کار نمیکنی ...جلو چشمش با گوشیت ور برو و یه نیم لبخند هم داشته باش ..ادای چت کردن رو هم در بیار ..بزار برا یه بار هم شده بخواد گوشیت رو باز کنه ولی ببینه رمز داره و نمیتونه ..اونوقت میری برای مرحله دوم ....:)))))) 

ولی از من میشنوی بیخیال باش ...اگه واقعا اعتماد داری و آدم خوبیه فعلا بیخیالش باش ..خودش بعدا درست میشه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........