2777
2789

من هفت ساله ازدواج کردم و تقریباً هربار هرجا با شوهرم رفتم ی داستان و بحث ی درست کرده یا بهم تیکه انداخت ه یا سرم داد زده حتی کتکم زده

و بعد اینکاراش اونجا ناراحت شم و سرسنگین شم باز داد میزنه چرا اینجوری میکنی

هربار نهایت یک ماه باش جای نرفتم و باز رفتم بعدش

از اونور همه اطرافیان ش و خانواده ش از مادرش گرفته تا جاریام ازش سو استفاده مالی میکنن ولی باز من رفتم

اولا بگید اشتباه نیست رفتنم؟

اگه آره چکار کنم ک بتونم نرم باش چون متاسفانه منم آدم برون گرا و اجتماعی هستم و زود باز می‌خوام برم

هیچ جوره درست نمیشه ۴۷سالشه ازدواج سومش با زنان قبلیشم همین مشکل و داشته

ی پسرم از از زن قبلیش داره ک اون عاقله باش هیچ جا نمیره

لطفاً حاشیه نرین فقط اگه نظرتون ب نرفتنمه بهم راهکار بدین قاطع باشم و نرم

انشالله هر چی از خدا می خواین بتون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید ببینید اگر نرید چه اتفاقی میفته؟ دعوا نمیکنه؟ شر درست نمیشه که بگه تو با من همراه نیستی؟ خانواده ش فرصت سواستفاده بیشتر رو پیدا نمیکنن؟پشتت حرف درنمیارن؟

در نهایت ارامش تو کدوم بیشتره؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
فقط تنبیه کردن شوخرم مهم

واقعا تنبیه میشه یا استقبال هم میکنه و با خیال راحت به خانواده ش میرسه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میشه

به ارامشت خودت فکر کن

برم آرامش دارم؟

این چیزیه که خودت باید تصمیم بگیری. یه وقت میبینی نمیری راحت تری و تنش کمتره، یه وقتم میبینی نمیری ولی انقدر حرص خوردن و جنگ و جدل هست که وضعیت بدتر میشه

چکار کنم الان

من ک نمیتونم بهت  بگم، خودت بشین فک کن، جوانب رو در نظر بگیر. آرامش خودت اولویته، اما شوهرت رو هم باید جذب کنی. ب نظرم از مشاور کمک بگیر. نمیخوای هزینه کنی مشاور رایگان بهت معرفی کنم