2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دیوونه میشم بگید فکرم اشتباهه در مورد خواستگارم😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 71 پست
میدونم روزایی سختی رو دارین سپری میکنین ولی باید یه هفته دیگم صبر کنین اگه خبری نشد میتونی خیلی مودب ...

اتفاقا این وسط خواستگار های دیگه هم زنگ میزنن من با دوتاشون یه جلسه صحبت کردم چون فکر میکردم هربار دیگه جواب اونا منفیه 

هوووف کاش دختر نبودم میتونستم اول من پیامش بدم 🥲

اتفاقا این وسط خواستگار های دیگه هم زنگ میزنن من با دوتاشون یه جلسه صحبت کردم چون فکر میکردم هربار د ...

پیام بده ولی همون طوری که گفتم که هم اگه دارن فکر میکنن بجنبن و اگه جواب رد دادن متوجه بشه تو بازم خواستگار داری و منتظر اون نیستی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدس زدم دیگه😂 معمولا وقتی جواب منفی باشه زودتر زنگ میزنن اطلاع میدن وقتی دیر زنگ میزنن غحتمالا دارن ...

آها آره راس میگی 

البته خیلی خانواده ها هستن مثلا جلسه اول نخوان دخترو اصن دیگه زنگ نمیزنن 

ولی راس میگی دیگه بعد چهار جلسه صحبت اگه جواب نه باشه میگن دیگه 

شایدم بی‌شعور باشن زنگ نزنن که بگن جواب منفیه😭😭😭

پیام بده ولی همون طوری که گفتم که هم اگه دارن فکر میکنن بجنبن و اگه جواب رد دادن متوجه بشه تو بازم خ ...

گذاشتم اگه تماس بگیرن تو جلسه بعدی بگم اینو، یا بابام باهاش صحبت کنه بگه یا مامانم پشت تلفن 

واقعا اینکه شروع کننده پیام من باشم حس حقارت بهم میده 😢

آها آره راس میگی البته خیلی خانواده ها هستن مثلا جلسه اول نخوان دخترو اصن دیگه زنگ نمیزنن ولی راس می ...

ببین اگر دیگه زنگ نزدن برو خوشحال باش که با یه آدم بیشعور وصلت نکردی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

گذاشتم اگه تماس بگیرن تو جلسه بعدی بگم اینو، یا بابام باهاش صحبت کنه بگه یا مامانم پشت تلفن واقعا ای ...

حس حقارت چیه اتفاقا شما جسارت دارین 

برعکس اونا

یه پیام مختصر جدی میتونه قشنگ برینه بهشون

نمیخام امیدوارت کنم ولی مردا مثه ما خانوما نیستن خیلی بالا پایین میکنن خیلی فکر میکنن فرصت بده یکمما ...

اه دیگه چقد فکر 

بین جلسات یه هفته فاصله اس واقعا طولانیه برام 

یا نمیدونم چون برام جذاب شد داره برام طولانی میگذره. 

کاش حداقل بینش با پیام سوالی داشت می‌پرسید در ارتباط بودیم حداقل این بلاتکلیفیه نبود.

ببین اگر دیگه زنگ نزدن برو خوشحال باش که با یه آدم بیشعور وصلت نکردی

ولی خانوادش باشعورن 

مامانش که زنگ زد یبار گشت تلفن انقد صدام شنید استقبال کرد گفت خوشحال شدم صداتون شنیدم 

یا گفت فرمایشی ندارید من اصن دست گاچه شدم مادرش اینجور میگه 

یا خودش خیلی باشعوره 

اگه زنگ نزنن يعني من بی‌شعور بودم خاک تو سرم 😭😭😭😭

ولی خانوادش باشعورن مامانش که زنگ زد یبار گشت تلفن انقد صدام شنید استقبال کرد گفت خوشحال شدم صداتون ...

سر خودت عیب نزار بیخود 

اونا جوابشون منفی هم باشه باید زنگ بزنن اطلاع بدن وگرنه بیشعورن 

البته اینم بگم همه توی خواستگاری و مراحل آشنایی قشنگ حرف میزنن مثل خانواده شوهر من 

ولی نگم برات از خود واقعیشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

سر خودت عیب نزار بیخود اونا جوابشون منفی هم باشه باید زنگ بزنن اطلاع بدن وگرنه بیشعورن البته اینم بگ ...

پوووووف 

میگم نکنه دعا نوشتن من انقد جذبش شدم 

آخه خودمم نفهمیدم چی شد یهو 

الانم دارن کش میدن بدتر من آتیشی کنن فک کنم چه گوهر نابی دارم از دست میدم 

🐦🐦🐦

مامانم به مامانش پیام بده خوبه؟ یا خودم مستقیم پیام بدم؟

خودتون به خودش پیام بدین 

اما همه مطالب رو توی یه پیام بذارین 

سلام آقای فلانی 

خوب هستین 

کشمش پلویی هستم چون خبری از شما دریافت نکردم خواستم خدمتتون اطلاع بدم من دارم خواستگارای جدیدی رو اجازه میدم بیان.

چون ما رسم نداریم همزمان با چندتا تا خواستگار معاشرت کنیم خواستم تموم شدن ارتباطم با شما رو اطلاع بدم

انشاالله موفق و خوشبخت باشین