2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دیوونه میشم بگید فکرم اشتباهه در مورد خواستگارم😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پوووووف میگم نکنه دعا نوشتن من انقد جذبش شدم آخه خودمم نفهمیدم چی شد یهو الانم دارن کش میدن بدتر من ...

نه بابا مثبت اندیش باش 

آدم خیلی وقتها همینجوری از یکی خوشش میاد دیگه 

دله 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

برات دعا میکنم هرچی صلاحته بشه ولی از این به بعد هیچوقت قسم نخور .اونم بااین شدت که توقسم خوردی من و ...

آخه خیلی حالم بده 

واقعا بلاتکلیفی از هرچیزی عذابش بیشتره ببخشید 

وای این که خیلی بده من نمیخوام تموم بشه 😬

استارتر بهترین کار اینه که فعلا صبر کنی 

نه پیام بده نه زنگ 

فقط منتظر باش 

همین و بس

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عزیزم خودت باید متوجه شده باشی اون آقا جلسه اول رفتارو برخوردش چجوری بود،جلسه چهارم چجوری.... 

بنظرت ازت خوشش اومد؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اونا حتما دارن فکر میکنن یا تحقیق میکنن نمیدونم اما شما پیام نده بالاخره بحث زندگی هست فکر نکن هرکی قیافه‌ش قشنگه مرد رویاهاته حتما خدا چیزی در نظر داره ک‌تو نمیدونی 

دعا کن کسی سر راهت بیاد که خوشبختت کنه

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
وای این که خیلی بده من نمیخوام تموم بشه 😬

دل به کار بده یه هفته دیگه اگه هیچ خبری نشد بفرست واسش😂

اگه اونم دوستت داشته باشه میترسه از دستت بده سریع یه حرکتی میزنه 

اگه هم جوابش رد باشه بیشتر قهوه ایش کردی😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ممکنه پسره از شما خوش اش نیمده باشه پس خودت را اذیت نکنه بشین صبر کن ببین چی پیش میاد . ببخشید که رک ...

هوف فکر کنم آه یه خواستگارام منو گرفت 

آخه من تاحالا نشده خواستگاری به جلسه دوم برسه 

یه مورد همون جلسه اول شیفته ام شد ولی من جوابم نه بود 

چندباری مادرش اومد دم خونمون گفت مهر دخترتون به دل پسرم نشسته باز حالا صحبت کنن که مادرم گفت نه 

حتی به یه همسایمون گفتن اون اومد گفت،. گفتیم نه 

یادمه پیج اینستاش سرچ زدم اسم فامیلش اومد دیدم همون شب بعد حرف زدنمون یه استوری آهنگ عاشقانه گذاشته تو دلم خندیدم گفتم چه جوگیر 

آه اش منو گرفته😭😭😭 

خودم بعد جلسه چهارم اومدم آهنگ گوش میدادم