2777
2789
عنوان

جاریم با رفتاراش باعث شده من دیده نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در جواب شوهرت ک جاریتو تو سرت میزنه بگو باجناق های تو هم برای مامان بابام فلان کار رو کردی تو نکردی

اگر میخای باهات خوب بشن برا مادر شوهرت هدیه بخر دعوتش کن خونه ت ..

مقصر خودتی چرا ظرف ۳۰ نفر رو میشوری؟؟؟!!! 

اصلا هیچ کاری انجام نده درحد همون سالاد سیب زمینی سرخ کردن 

براتم مهم نباشه چی بهت میگن 

باشوهرت حسابی مهربون باش به زبون بگیرش 

نگو مادرت چی گفت اصلااااا حرف خواهر مادرشو نزن 

عزیزم مشکل از اوناس تو خودتو ثابت کردی متاسفانه خانواده مادری منم این شکلی هستن،سعی کن خونت رو جدا کنی ماهم ۲ماه یکبار میبینمشون ولی همونم عصابمون رو خورد می‌کنه 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

چه شوهر دهن بینی داری با این وضع موندن تو اون خونه حماقته هر چه زودتر شده طلا و هرچی داری بفروش برید ...

راضی نمیشه اصلا طلا دارم بفروشم با این خانواده سمیش میگه من جدا نمیشم تمام سعی جاری اینه با این کاراش که از اینجا بلند بشیم این بیاد بشینه جای ما چون وضع شوهرش خوب نیست 

واقعا شوهر خیلی مهمه خاله من با عروسش تو ی خونس اصلا نمیره یک لحظه سر بزنه.فقط مهمون میاد میره غذاشو میخوره میره عقب شوهرش بهش چیزی نمیگه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
در جواب شوهرت ک جاریتو تو سرت میزنه بگو باجناق های تو هم برای مامان بابام فلان کار رو کردی تو نکردیا ...

هی خواهر هدیه کارایی کردم برای مادر این دختراش نکردن باز به چشمش نمیاد پدرو مادرم فوت شدن شهر غریب ازدواج کردم