2777
2789
عنوان

جاریم با رفتاراش باعث شده من دیده نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر خودتی چرا ظرف ۳۰ نفر رو میشوری؟؟؟!!! اصلا هیچ کاری انجام نده درحد همون سالاد سیب زمینی سرخ کردن ...

آخه یه دقیقه می‌شینم مادرشوهرم و شوهرم اخم میکنن چشم و ابرو میان و رفتارای بد که بلند بشم کار کنم

بله عزیزم

پس عادیه که ناراحت شی یه مدت بگذره به کلیه هات میگیریشون عادت میکنی منم اینطوری بودم اوایل عذاب وجدان میگرفتم و اینا توصیه من بهت اینه محلشون نزار به هیچ وجه زیاد کار نکن مثلا چایی خوردن استکان هارو جمع کن ولی نشور 

تو جمع کردن ظرف ها کمک کن ولی نشور دیگه هیچ کاری نکن براشون عادت میشه وظیفت میشه بعدا همینارو بکنی کافیه اصلا بزار بهت بگن تنبل کارات بیشتر با ارزش میشه پیش شوهرت باهاشون بگو بخند یکمم کمکشون کن بزار شوهرت فکر کنه کمکشون میکنی دوسشون داری  اینطوری براش عزیز میشی 

پیش شوهرت ازشون بد نگو ولی دلگیر شدی بگو مثلا بگو محلم نمیذارن و اینا تکرار کنی میره تو ناخود آگاهش