سلام دوستان گفتم تجربه خودم بگم، شاید بعضی دوستان مشکل من رو داشتن.. پسرم چشماش رو محکمم فشار میداد به بهم، خیلی محکم دست خودش نبود بردمش دکتر چشم گفت مشکلی نداره نه خشکی چشم نه چیز دیگه، باز یه دکتر دیگم محض اطمینان بردم اما اونم همینو گفت.. یه چند هفته گذشت داشتم دیوونه میشدم نگاش میکردم گریم میگرفت،، کلا رفتارم رو خیلی اروم کردم هر کار میکرد هیچی نمیگفتم ک استرس نگیره، تا اینکه ابله مرغون گرفت بردمش دکتر و دارو داد،،، و البته میترسیدم ببرمش پیش دکتر مغذ و اعصاب و روانپزشک.. چون میگفتن داروهای قوی و مضر هست، تصمیم گرفتم به کاراهای طب سنتی ک گرمیجات بخورن و از این حرفا ک همین حین ابله گرفت و نتونستم بدم خلاصه داروییی ک دکتر داد برای ابله مصرف کرد که یکیش شربت هیدروکسی زین بود ک قبلش تو نت سرچ کرد برای الرژی بود و همچنین ارم بخش هم هست و خلاصه بعد 4،5 روز ک مصرف کرد، ک تیک چشمش هم زیاد شده بود مخصوصاً شبا ک هر 5ثانیه و 10ثانیه انجام میداد، طی این مدت هم گوشی و تلوزیون قطع کرده بودم و مدام بازی میکردم باهاش، خلاصه بعد از اینکه شربت ابله رو مصرف کرد تیک چشمش هم کاملا خوب شد 🥹بعد ک تو نت دوباره خودم مثل اینکه این شربت آرامش بخش هست یه مقدار، ب خاطر اینم بود... خیییییلی خوشحال شدم بنظر من فقط به خاطر همین بود،، با مشورت پزشک بنظرم این شربت اثر داره... انشالله هیچ مادری درد بچشو نبینه.. من حاضر بودم بمیرم اما بچم اینطور نبینم