2777
2789
عنوان

دوستان شما به جای مامانم بودین ایا قبول میکردین که شما نرین عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 69 پست
خوب ماهم گفتیم ولی بابام قبول کرده ولی مامانم ابجیم و من اصلان قبول نکردیم گفتیم اگرشما برین حتما کا ...

ببخشید ولی عروستون خیلی حقیره

آره بابا اصلا قبول نکنین، صاحب مجلس هر کسی رو دوست داشته باشه دعوت میکنه دیگه 

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیلی کار چیپ و خیلی ببخشید کم شعوری هست صاحب مجلس اگه میخواست کخ خودش از اول دعوت می‌کرد که

دقیقاا بنظرتون چکارکنم که مامانم بره اخه عروسی چندروز پیش نرفته دلم میخواد حداقل اینو بره

ببخشید ولی عروستون خیلی حقیرهآره بابا اصلا قبول نکنین، صاحب مجلس هر کسی رو دوست داشته باشه دعوت میکن ...

دقیقاا ولی بابام باز طرفدار عروسه هس اگرتافرداشب که بحث عروسی که به جای مامانم عروسه بره قایمکی میرم پاره شون میکنم که نه اونا بره نه ما

دقیقاا ماهم همینو به بابام گفتیم ولی میگه وقتی نوه ام عروسی میخواد بره میزارم بره به دلش نمیزارم بمو ...

ببین بحث اینه تصمیم‌گیرنده اصلا پدرت نیست اینجا، تصمیم‌گیرنده میزبان بوده که خواسته این خانواده بیاد و اون خانواده نیاد

وقتی ببینه یکی کارتشو داده یکی دیگه، عذر میخوام انگار به شعورش توهین کردن اونا

ببخشید ولی عروستون خیلی حقیرهآره بابا اصلا قبول نکنین، صاحب مجلس هر کسی رو دوست داشته باشه دعوت میکن ...

اره خدایش چندبار همین جوری کرد گفت وقتی شما دعوتین پس ماهم دعوتیم

ببین بحث اینه تصمیم‌گیرنده اصلا پدرت نیست اینجا، تصمیم‌گیرنده میزبان بوده که خواسته این خانواده بیاد ...

خوب دقیقا وقتی بابام وزن داداشم نمیفهمن ما چکار کنیم؟ 

دقیقاا ولی بابام باز طرفدار عروسه هس اگرتافرداشب که بحث عروسی که به جای مامانم عروسه بره قایمکی میرم ...

این تحفه چند سالشه انقدر بچه بازی درمیاره؟

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
چه نسبتی داره؟؟مسلما فامیل شماست که کارت به مادرتون دادن

ازطرف یه اشنای که هم مامانمو می شناسه هم بابامو 

وقتی که داشت کارتو میداد داد به دست داداشم وداداشم، رفت سریع عکس گرفت وفرستاد به یکی

ازطرف یه اشنای که هم مامانمو می شناسه هم بابامو وقتی که داشت کارتو میداد داد به دست داداشم وداداشم، ...

اصلااا خیلی زشته جایی دعوت نیستی بری حتی بجای بقیه

دوست داشتن دعوتش میکردن کوتاه نیایید

به بچه برادرت هم بگو شما دعوت نیستید دفعه دیگه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلااا خیلی زشته جایی دعوت نیستی بری حتی بجای بقیهدوست داشتن دعوتش میکردن کوتاه نیاییدبه بچه برادرت ...

دقیقا کوتاه نمی یایم ولی خداکنه باز دعوا نشه چون چندروز یه دعوا شده چه دعوایی 

الانم بابام، ازدست ما اعصبابش خورده درحالی که ما هیچکارنکردیم وعروسه کرده دیگ تافرداشب خدابخیرکنه🙃💔

دقیقا کوتاه نمی یایم ولی خداکنه باز دعوا نشه چون چندروز یه دعوا شده چه دعوایی الانم بابام، ازدست ما ...

خوشبحال عروس و نوه تون چه طرفدار دارن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃