2777
2789
عنوان

بازی اسکوئید گیم از روی واقعیت ساخته شده➕عکس های واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 3488 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه از فصل دوم دید یا حتما لازمه واسه فهمش فصل اولو ببینم؟

میشه دید ولی بنظر من یکش قشنگتر بود حتی

دو نصفش میمونه برای سه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

کاش منم تو اسکوئید گیم بودم😂با مرگ مشکلی ندادم یا میمردم یا اینکه خر پول میشدم با ی زندگی توپ واقعیته چون واقعا افراد زیادی حاضر میشن اینکارو بکنن

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

ینی میخان این بازیو توی جامعه رواج بدن؟

رواج که نمیشه داد

ولی جلوشم نمیشه گرفت و مطمئنم همین الان تو همین لحظه بازی های مشابه این توی دنیا مخفیانه در حال اجراست.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بازی اسکویید چی هست؟فیلم مرکب چی هست؟؟من چیزی نفهمیدم.لطفا بیشتر توضیح بدین

پر بیننده ترین سریال تاریخ جهان

تو یه هفته ای که اومده فصل ۲

۵۰۰میلیون نفر دیدنش

چطور چیزی ازش نشنیدی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این بازی چی هست موضوعش ارزش داره ببینیم؟

اگه روحیت با کشتن خونریزی سازگار نیست نبین

موضوعش اینه که قشر ضعیف جامعه تو یه مکان جمع میشن وچندتا بازی با قواعد خاص انجام میدن تقریبا۴۰۰نفرن هرکس ببازه کشته میشه و در اخر برنده پول خیلی زیادی میبره

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

واقعا چرت بود پیشم . دو رو هم ندیدم . اما نمی‌دونم یکی از استادای با سوادم می‌گفت خیلی پشتش علم روان ...

راست میگه

منکه خیلی سر در نمیارم ازین چیزا 

ولی فصل ۲ بهم نشون داد دهنتو بیخود وا نکنی،رازهای خودتو هرچند فک کنی بی اهمیته واسه کسی نگی چون هیچکی قابل اعتماد نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری