2777
2789

دیروز ماشینم خراب بود شوهرمم‌نبود مجبور شدم زنگ بزنم امداد خودرو بیاد وقتی اومد جلو ماشین رو کامل برد بالا یعنی جوری بود که آدم جرات نمیکنه بشینه تو ماشین .. اتفاقا یه پسره بسیار مودب و درست همش هم می‌گفت خواهر 

خلاصه منم سوار ماشینش شدم  رفتیم دم در مکانیکی 

از قضا یه مرد از اون مذهبیا هم منتظر بود تا مکانیکه بیاد وقتی دید من از ماشین  امداد خودرو پیاده شدم خدا شاهده چنان با خشم منو نگاه میکرد انگار مثلا خلاف کردم یا لختی اومدم بیرون  این بنده خدا هم ماشینو پیاده کرد  منم رفتم پیشش که حسابش رو با گوشی واریز کنم زیر چشمی حواسم به این یارو بود غضبناک رو نمی‌دونم چجوری شما توصیف میکنید این غضبناک واقعی منو نگاه میکرد اونقدر نگاهش سنگین بود که رفتم نشستم تو ماشین تا این گورشو گم کنه بره بعد بیام بیرون 

والا به قران ما خودمون یه پا مرد شدیم تو این بلبشو روزگار دیگه این نگاه های غضبناک شما برامون زیادیه 

هر زنی هر زن بی بند و باری هم باشه شک نکن یه ذره ابرو حالیشه  اونم من تو محله خودم که بیست و چهاری با اهالی چشم تو چشمام الان مثلا با اون نگاهت میخواستی چی بفهمونی که غیرت داری رو زنهای جامعه؟؟غیرتت بخوره تو سرت به حق علی 

باجناق باز هول 

هنوز که هنوزه چهره متعفنش جلو چشممه

نکبت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسافتن دیگ همرو ب چشم خودشون میبینن . من اینجور مواقع خیلی رک زل میزنم تو چشماشون میگم مشکلی دارید بفرماید 

اغلب جا میخورن 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرص نخور خواهر آدمایی که آدمو قضاوت کنن زیادن مهم خداست وقتی حسابت پیش خدا صافه بزار بنده ی خدا هر چ ...

راست میگیا ولی خدایی قبول کن وحشتناکه یه سری نگاه هاشون عین داعشیان ...

و هدف شما از این تاپیک؟😏

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

آخه اینجا هم بعضی محله ها خیلی این مدلی دارن

اتفاقا فک کنم اصلا مال محله ما نبود اینجا همه همو میشناسن 

تیری اینجوری خیلی مذهبی من خیلی کم دیده بودم نسلشون منقرض شده بود مدتی

جمله آخر عالی بود واسه این مدل آدما👍

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋