2777
2789
عنوان

بازی اسکوئید گیم از روی واقعیت ساخته شده➕عکس های واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 4655 بازدید | 82 پست

واقعا چرت بود پیشم . دو رو هم ندیدم . 

اما نمی‌دونم یکی از استادای با سوادم می‌گفت خیلی پشتش علم روانشناسیه .

‌من که هیچی ازش نفهمیدم جز مرگ و ناراحتی و بعضی صحنه های چندش  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکسارو خیلی وقته پست کردم

نینی یار معطل میکنه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بازی اسکویید چی هست؟فیلم مرکب چی هست؟؟من چیزی نفهمیدم.لطفا بیشتر توضیح بدین

همین که چندروزه تو اعلاناش تو نینیسایت هست 😁😂

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

البته فقط با روان آدم بازی میکنه 

جز اینکه طبقات اجتماعی و خیلی به رخ کشیده از نظرم چیز خاص دیگه ای نداشت 

همش باید مرگ و میر ببینی 

از موقعی که تاپیک و دیدم حالم یجوریه خداکنه نباشه چنین چیزی 

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

عکسا اومد لایک کنید

لینک دادم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂