2777
2789
عنوان

بازی اسکوئید گیم از روی واقعیت ساخته شده➕عکس های واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 4673 بازدید | 82 پست
یکی داستان فیلمو برا من اسپویل کنه لطفاً

موضوعش اینه که قشر ضعیف جامعه تو یه مکان جمع میشن وچندتا بازی با قواعد خاص انجام میدن تقریبا۴۰۰نفرن هرکس ببازه کشته میشه و در اخر برنده پول خیلی زیادی میبره

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هالیوود بی هدف هزینه های میلیون دلاری واسه ساخت یه فیلم نمیکنه،

منم چون میدونستم این چیزا وجود داره جرئت نکردم سریالشو ببینم، یه نمونش شکنجه های توی دارک وب.

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

یه آدم مریض توی ایران که اسم خودشم گذاشته استاد هر سریال یا فیلم خارجی میاد نقدش میکنه و ربطش میده به ثروتمندا و....متجاوزاو....

توهم توطئه داره 

دنیا همینجوریش زشت هست تو واقعیت  دیگه احتمالات وشایعات بیخیال شید 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
پر بیننده ترین سریال تاریخ جهانتو یه هفته ای که اومده فصل ۲۵۰۰میلیون نفر دیدنشچطور چیزی ازش نشنیدی

واقعا؟؟اصلا نه در موردش چیزی شنیدم و نه دیدنش.بازیش روی گوشی نصب میشه و فیلمش هم ساختن ینی؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
واقعا؟؟اصلا نه در موردش چیزی شنیدم و نه دیدنش.بازیش روی گوشی نصب میشه و فیلمش هم ساختن ینی؟

بازی نیس که🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره هالیوود بی هدف هزینه های میلیون دلاری واسه ساخت یه فیلم نمیکنه،منم چون میدونستم این چیزا وجود دا ...

دقیقا یبار اعتراف کردن که ما فیلم های عجیبی میسازیم که از واقعیت الهام گرفتن

اینکارو میکنیم که وقتی اشکار شدن هضمشون برای مردم راحت تر باشه

یه فیلمی هم بود اسمش یادم نیست

شبیه همین بازی مرکب بود

یه عده جمع شده بودن تا تلاش انسان برای بقا رو ببینن

مجبور میکنن همه توی ی شرکت هم رو بکشن و فقط یه نفر باید زنده بیرون بیاد!

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ینی میخان این بازیو توی جامعه رواج بدن؟

نه 

یه سری دعوت نامه میفرستن واسه افراد فقیر یا کسایی که بدهی زیادی دارن و ازشون درخواست میکنن تو یه بازی شرکت کنن 

اونا هم قبول میکنن و میبرنشون تو یه جزیره دور افتاده بهشون میگن که اگه خلاف قانون بازی عمل کنین حذف میشین شرکت کننده ها فکر میکنن که اگه ببازن قراره برن بیرون 

اما وقتی بازی شروع میشه و هرکس خلاف قانون عمل کنه کشته میشه میفهمن چه اتفاقی داره میوفته

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

اره هالیوود بی هدف هزینه های میلیون دلاری واسه ساخت یه فیلم نمیکنه،منم چون میدونستم این چیزا وجود دا ...

اره این چیزا واقعا وجود داره 

کتاب داوطلبان مرگ ۳ جلد داره

اگه علاقه داشتید به این موضوعات

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
رواج که نمیشه دادولی جلوشم نمیشه گرفت و مطمئنم همین الان تو همین لحظه بازی های مشابه این توی دنیا مخ ...

💔💔موافقم باهات بنظرم همین الان هم چند جای دنیا اتفاقاتی شبیه این میفته

کاش فقط بچه توش نباشه 😭 قلبم هزار تیکه میشه 

دقیقا یبار اعتراف کردن که ما فیلم های عجیبی میسازیم که از واقعیت الهام گرفتناینکارو میکنیم که وقتی ا ...

اصلا اینا که چیزی نیست

هزارپا انسانی رو ببین میگن از رو واقعیته ینی انقدر حال بهم زن و عجیبه که زندگیتو تغییر میده

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

اصلا اینا که چیزی نیستهزارپا انسانی رو ببین میگن از رو واقعیته ینی انقدر حال بهم زن و عجیبه که زندگی ...

۱۲۰روز در سدوم هم همینه

اصلا اینا که چیزی نیستهزارپا انسانی رو ببین میگن از رو واقعیته ینی انقدر حال بهم زن و عجیبه که زندگی ...

این چیزا کاملا واقعی و مخفیانه اتفاق میوفته...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

تو ک اینجایی بچه😍حلال زاده بودی همین الان بهت پیام دادم

هزار پای انسانی😭تا چند وقت حالم بد بود افسردگی گرفتم

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»