2777
2789
عنوان

اونایی که یه بچه دارن چجوری سرگرمشون می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم دوسالشه

انقد براش اسباب بازی خریدم ک حد ندارع

خیلی سرشو تو گوشی می‌کنه باز امروز رفتم یک ماشین براش خریدم

بعد زنه می‌خنده میگه خوشبحال بچت نمیشه ما رو هم به فرزند خوندگی بگیرین

از بس ماشین میخرین ک فکر کنم خونتون الان پارکینگ داره

خندم گرفته بود 

من کل دنیا رو به پسرم میدم اما دست از گوشی دست بکشه

واقعا حق پسر من الان با وجود دخترم انقد لجباز تر شده ک حد ندارع

خب عوضش باهم بزرگ میشن من همش میگم فاصله سنی داره زیاد میشه اعصابم خرده چند ماهه هم اقدام کردم بی نتیجه بوده نگرانم طول بکشه 

خیلی بهم میگن باردار شو ولی زیر بار نرفتم فعلاپسرم خیلی بهونه میگیره میگم شاید بخاطر تنهاییشه

اگه خیلی گیر داد حوصلم سر رفته بهش بگو برو یه گوشه بشین فکر کن ببین چیکار میتونی انجام بدی تا حوصلت سر نره 

میگن وقتی بچه حوصلش سر میره مغزش شروع میکنه به ایده های مختلف ساختن و خلاقیتش رو میبره بالا 

حتما نباید یه کاری برای انجام دادن داشته باشه 

قبول نداره وسایل برقی واقعی میخواد

پسر منم از بچگی ب وسایل برقی علاقه داشت الآنم بزرگ شده به ماشین علاقه داره 

کارتن دانلود کن اگه دوست داره باهم بشینید خوراکی بخورید نگاه کنید یا هربازی که دوست داره باهم انجام بدید 

من یه لگن گذاشتم توی حموم از این قایق موتوری ارزونا خریدم میندازه توی آب هر موقع خیلی نق میزنه میذارمش توی حموم یهو میبینی 3 4 ساعت باهاش سرگرمه بعدم میاد بیرون خسته شده دیگه انقدر با خودش حرف زده و بازی کرده

پسرم دوسالشهانقد براش اسباب بازی خریدم ک حد ندارعخیلی سرشو تو گوشی می‌کنه باز امروز رفتم یک ماشین بر ...

اشتباه محض ...دیگه براش اسباب بازی نخر  فقط اتاقش رو شلوغ می‌کنی ...اسباب بازی های قبلشو قایم کن ..هردفعه براش بیار براش تازگی داره 

پسرم دوسالشهانقد براش اسباب بازی خریدم ک حد ندارعخیلی سرشو تو گوشی می‌کنه باز امروز رفتم یک ماشین بر ...

لعنتی این گوشی براشون خیلی جذابه بچه های من که خیلی اسباب بازی کم دارن شاید نصفه یه سبد بشه . ولی خدایی با همونا خیلی بازی میکنن.

لعنتی این گوشی براشون خیلی جذابه بچه های من که خیلی اسباب بازی کم دارن شاید نصفه یه سبد بشه . ولی خد ...

آره پسر منم زیاد اسباب بازی نداره وقتی می‌بینم می‌ره سراغ چیزای دیگه منم نمیخرم براش

خب عوضش باهم بزرگ میشن من همش میگم فاصله سنی داره زیاد میشه اعصابم خرده چند ماهه هم اقدام کردم بی نت ...

باهام بزرگ میشن درست

اما خیلی بچه بزرگت میسوزه همینو از منی ک دوتا شیری و پشت سر هم دارم بشنو

لعنتی این گوشی براشون خیلی جذابه بچه های من که خیلی اسباب بازی کم دارن شاید نصفه یه سبد بشه . ولی خد ...

بچه من 

یک ساعت پیش براش ماشین خریدم

انداخته یک گوشه رفته با خرش بازی می‌کنه از این خر های ک سوار میشن داره