پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 469 عنوان اونایی که یه بچه دارن چجوری سرگرمشون می کنید 265 بازدید | 31 پست پس من ۴ سال و نیمه است همش دنبال کنه اینکار رو کن اون کار رو کن عاشق لباسشوییهخسته شدم یه وقتا کم میارم میگم بیا باهم نقاشی بکشیم یا قصه بخونم برات میگه نه چسبیده به لباسشویییه وقتا میگم اگه یه بچه دیگه بیارم اوضاع بهتر میشه نمیدونم واقعا 1403/10/15 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1531 ۴سال و نیم دیگه بزرگ شده بذارش مهد یا باشگاه ورزشی بذار بین همسن و سالاش باشه چرا تو خونه نگهش میداری؟ کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1531 یعنی لباسشویی که روشنه بشینه نگاه کنه؟ تو هم مثل من مشکوک شدی؟ کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 4647 از منی که یه بچه ۳ و نیم سالشه و یه نوزاد ۲ ماهه دارم بشنو با آوردن بچه دوم کارت سخت تر میشه لجبازی های بچه اولم صد برابر میشه
manootahaa عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 5887 من میزارمش مهد عصر ها هم دنبال هم میزاریم شعر میخونیم خودش بازی میکنه
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 469 تو هم مثل من مشکوک شدی؟ به چی اگه منظورتون اتیسم هست باید بگم خیر بردمش تست داد خیالم راحت شد پسر من فقط علاقه شدید داره به لباسشویی و هروسیله برقی دیگه
emptiness عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 642 نه به خاطر این دلیل بچه دوم نیاریا به غلط کردن میفتی اینکارو نکن
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 469 از منی که یه بچه ۳ و نیم سالشه و یه نوزاد ۲ ماهه دارم بشنو با آوردن بچه دوم کارت سخت تر میشه لجبازی ... خب پس کی بیارم؟؟
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1531 از منی که یه بچه ۳ و نیم سالشه و یه نوزاد ۲ ماهه دارم بشنو با آوردن بچه دوم کارت سخت تر میشه لجبازی ... بچه شما دوماهشه و هنوز بچه اول به وجود بچه دوم عادت نکرده یه کم بگذره و بزرگتر بشه باهم خوب میشن کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1531 به چی اگه منظورتون اتیسم هست باید بگم خیر بردمش تست داد خیالم راحت شد پسر من فقط علاقه شدید داره به ... باشه عزیزم خداروشکر که مشکلی نیس کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 469 نه به خاطر این دلیل بچه دوم نیاریا به غلط کردن میفتی اینکارو نکن خیلی بهم میگن باردار شو ولی زیر بار نرفتم فعلاپسرم خیلی بهونه میگیره میگم شاید بخاطر تنهاییشه
پرنیان۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 469 مهد نذاشتیش؟ با بازیهای دیگه سرگرمش کن . مهد تابستون گذاشتمش الان نه بخاطر سرما و ویروسهای جدید