2777
2789
عنوان

هدیه نامزدی میشه با تجربه ها نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست
قربونت برم مهربون ....ب مادرت هم بگو بجای گل یه الیزابت ببره شاید یه روزی به کارش بیاد هرچند کوچک .. ...

اونا واسه من گل آوردن ۶ سال پیش  مامانم با من فرق داره طرز فکرش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اونا واسه من گل آوردن ۶ سال پیش مامانم با من فرق داره طرز فکرش

متاسفانه همینطوره ، بگو مامان من نگفتم من میخرم ،من گفتم از طرف خانوادمونه تو غصه نخور ، پول گل راهم بده الیزابت که الان دست کم یه دست گل ۳۰۰تومنه که همون برای یه ادمی که دستش تو خرجه خیلیه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه همینطوره ، بگو مامان من نگفتم من میخرم ،من گفتم از طرف خانوادمونه تو غصه نخور ، پول گل راهم ...

مرسی عزیزم پس میخرم واسش  بقیه اش رو درست میکنم فقط شک کردم که همه گفتن بخر

ممنون

راستش میخوام جدا از کادوی عروسی بهش بدمش دنبال بهونه مناسبم اینجوری گفتم بهشواسم ارزشش از خیلی چیزا ...

پس اصلا به مادرت نگو بزاربین خودتون بمونه دلی این کارو انجام بده

پس اصلا به مادرت نگو بزاربین خودتون بمونه دلی این کارو انجام بده

چون ممکنه حرفش بشه زن عموم بگه یا کسی حرفشو بزنه به مامانم گفتم

وگرنه قرار نیست اعلام کنن یا روز نامزدی چیزی بگن ولی خب میدونی چجوریه ممکنه عموم یا زن عموم حرفی بزنن نمیخوام حالت پنهانی باشه که دختر عموم ناراحت بشه حتی ذره ای

گفتم نمیتونم بیام میخواستم واست یه چیزی بگیرم اگه لباسشویی نگرفتی اونو میگیرم کلی تعارف کرد و خوشحال شد به همین سادگی منم خوشحال شدم حالا از صبح مادرم مخالفه

اما کار خودمو میکنم میگیرم واسش از قبل که تموم بشه ماجرا

میترسم من میستم مامانم یه چیزی بگه ناراحتشون کنه یکمی اخلاقش خاصه

واییییی چقدر یه چیز ساده پیچیده میشه

مابه آدمایی مثل شما میگیم نون دلشو میخوره خدا به مالت برکت بده حالا که با دختر عموت مطرح کردی دیگه ...

مرسی مرسی نظر لطفته چقدر شنیدنش خوشحالم کرد الهی هر چی خیر و خوشیه بیاد تو زندگیت عزیزم

از صبح با مادرم صحبت میکنیم مخالف بود فکر کردم نکنه واقعا کارم درست نباشه شنیدن حرفتون حالمو خوب کرد

حتما بهش بده ولی کاش نزاری بقیه بفهمن صد برابرش میاد تو زندگیت

نمیخوام حالت پنهانی بشه که غرورش خدشه دار بشه یا فکر کنه چون وضعمون خوب نیست داره پنهونی میده

یجوری گفتم انگار وظیفه امه مثل یه خواهر

نه نمیخوام زیر حرفم بزنم ولی چون مادرم میگه واسه ما بد میشه چون‌گل میبریم یجوری شدم که واقعا کارم در ...

میدونی چقدر باعث خوشحال شدنش میشی 

من جای شما بودن واقعا این مار و میکردم 

مادرتون بع چشم دختر جاری شاید بهش نگاه میکنه ولی من جای شما باشم انجامش میدم

میدونی چقدر باعث خوشحال شدنش میشی من جای شما بودن واقعا این مار و میکردم مادرتون بع چشم دختر جاری شا ...

مرسی از نظرت انجامش میدم حتما

باورت نمیشه خودمم ذوق دارم

ممنون مرسی

اره واقعا ولی یکم محکم بامادرت حرف بزن و رو حرفت بمون تموم

حتما مرسی عزیزم امروز یا فردا میگم‌ بره انتحاب کنه که کار تموم بشه دیگه کار از کار بگذره 

مرسی واقعا حس خوبی گرفتم از همگی