2777
2789
عنوان

چرا هرچقدر

81 بازدید | 12 پست

آدم بهتری باشی زندگیت سخت تره

چرا هیچ چیز این جهان عدالت نداره

این همه بدبختی کشیدن واقعا انصاف نیست

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون ما نیومدیم اینجا عشق و حال کنیم.اومدیم اینجا سختی بکشیم و چیزایی که لازمه یاد بگیریم.وقتی روحت ب ...

اها صحیح

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

نه این طوری نیست بعدام سختی طمع زندگی

چند سالتونه؟

مطمئنم زیر ۱۸ سالته

اره زیر 18 سالم ولی پدرو مادرم که بالای 40 دارن همین جوابو میدن

پدر مادرت دارن بهت دلگرمی میدن عزیزم

منم باشم هیچ وقت نمیام بچمو از زندگی دلسرد کنم که

انشاالله همیشه موفق باشی و از این طمع زیبای زندگی لذت ببرید🙃🤍

پدر مادرت دارن بهت دلگرمی میدن عزیزممنم باشم هیچ وقت نمیام بچمو از زندگی دلسرد کنم کهانشاالله همیشه ...

نه اصلا اهل این کار نیستن چون خودشون تو سختی هایی بودن که تصورشم برات شاید سخت باشه اما میگن اگه اونا نبود ما این جایگاه نداشتیم 

نه اصلا اهل این کار نیستن چون خودشون تو سختی هایی بودن که تصورشم برات شاید سخت باشه اما میگن اگه اون ...

شما از سختیای زندگیتون لذت ببرید

تو صفحه ات دیدم نوشتی پزشک اینده اگه میخوای بری توی این کار این خستگیت یک هزارم خستگی موقع کار نیست

شما از زندگی من چیزی میدونی ایا

خستگی درس خوندن برای من شیرین ترین خستگی دنیاست

ولی خستگی بی پولی خستگی شکسته شدن غرور خستگی اینکه هروقت تو چیزیو آرزو داشتی دیگران بهش رسیدن ولی تو هنوزم همون آدمی هستی که داری آرزو میکنی که شایددد بهش برسی آدمو پیر میکنه

شما از زندگی من چیزی میدونی ایاخستگی درس خوندن برای من شیرین ترین خستگی دنیاستولی خستگی بی پولی خستگ ...

عزیزم منم منظورم همین بود پس الان تلاش کن تا یک روزی همون کسی غرورتو شکوند با تریلی از روش رد شی و ارزوهاتم باید صبر داشته باشی تو شاید خیلی بگذره نتیجه فرق نکته اما یهو ورق بر میگرده بعد از دست خودتم پیشرفت هاتو درامدت در میره به حرف کسی هم گوش نده تو حاشی نباش به نظرم تو نی نی سایت بودن برای تو که هدف بزرگ داری حاشیه