2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبایعه نامه همون قولنامه هست؟بیشتر توضیح میدینکد هولوگرام چیه همون کد رهگیریه یا ن

قدیم قولنامه ها کد هولوگرام نداشتن و راحت جعل سند ..میکردن موبایعه نامه کد هولوگرام داره که رسمیت خونه رو بهت نشون میده حالت نیمه سنده مثل همون کد رهگیری 

من از بنگاه پرسیدم بهم گفت تا کلا سریال هولوگرام به نامت صاددربشه و کلا خونه به نامت بشه معمولا یه پیش نویس و یه کاغذی بهت میدن که دستت باشه به اون پیش نویس میگه قولنامه ولی وقتی یه کاغذ معتبر با کد هولگرام بهت میدن بالای اون سندت نوشته موبایعه نامه

بازم تو از بنگاه های دیگه بپرس چون بالای سندی که بهمون دادن نوشته موبایعه نامه و سریال هولوگرام داشت

۵ ماه ترس نداره چون اون سریال هولوگرام مستقیم تو سامانه املاک و...ثبت میشه اما اولا برو جایی که مجوز داره دوما اینکه بعد اینکه بهت کد هولوگرام دادن جهت اطمینان از اینکه واقعاااا این کد به نامت ثبت شده استعلام بگیر خودتم میتونی استعلام بگیری یا اینکه برو کافینت یا جایی که برات انجام بدن

۵ ماه ترس نداره چون اون سریال هولوگرام مستقیم تو سامانه املاک و...ثبت میشه اما اولا برو جایی که مجوز ...

خب پس اینای ک میگن ب چند نفر میفروشن چجوریه

اونام کد رهگیری و .. میدن ولی بازم ...