2777
2789

سلام عزیزان من دیروز عصر شیدینگ انجام دادم میخواستم ببینم تجربه شما چطور بوده من یه ماه دیگه وقت ترمیم دارم ...اینکه چند روز بعدش پوسته ریزی صورت میگیره ؟؟؟و آیا می‌تونستین راحت غذا بخورین ؟چند روز بعد حمام رفتین؟ و چه موادی و در روز چند بار استفاده کردین .و در آخر چند درصد رنگ براتون موند ممنونم که تحربتون رو بهم میگید...

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

ببخشین منظورم از چه موادی اشتباه تایپ بود اینکه چه مورد پماد یا چه چیزی و چند بار در روز استفاده داشتین

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه رفتم اشتباه کردم گفتم خیلی کمرنگ بزن بنظرم اصلا پیدا نیسفرداش پوسته زد کرم آ چشمی دائم بزن ه ...

خب گلم خودتون به طرف گفتین کم رنگ بزنه .شیدینگ رو باید پر رنگ ترین رنگ رو انتخاب کنین که بعدن لا اقل ده درصد براتون بمونه.....بعد عزیزم چقدر زود پوسته ریزی شروع شده براتون منکه دیروز عصر انجام دادم اصلا دست نخورده و هیچ پوسته ریزی نمی‌بینم.

من تازه رفتم اشتباه کردم گفتم خیلی کمرنگ بزن بنظرم اصلا پیدا نیسفرداش پوسته زد کرم آ چشمی دائم بزن ه ...

شیدینگ بعد از بیست روز تازه رنگش میاد بالا اولاش فکر میکنی هیچ شیدینگ نکردی ولی بعد از بیست روز یا بیشتر رنگش بالا میاد بعدم برو ترمیم مطمعنم راضی میشی بعدن

تو ترمیم درست میشه یا فایده نداره

آره مطمعنن من پیش حرفه آیی ترین رفتم کلینیک رفتم حتما بعد از یه ماه یا چهل روز برو ترمیم بعد از دو سه ماه رنگ برات میاد رو لبت مطمعن باش نتیجه اش رو میبینی

تو ترمیم درست میشه یا فایده نداره

چند روزه انجام دادی طرفی که برا من زد گفت فقط روزی یکبار قرص ویتامین ای رو سوراخ کن و روغنش رو خیلی کم بزن رو لبت و دیگه هیچ پمادی استفاده نکن چون رنگ ریزی میشه

امیدوارم😅

چه رنگی زدی گلم مبارکت باشه عزیزم ...حالا چه رنگی برات زده بوده؟؟؟

کاتالوگ نداشت کگفت بهترین رنگمه

این بار رفتی ترمیم حتما بگو رنگ‌ گوشتی را با نارنجی میکس کنه برات بزنه و بگو پر رنگ برات بزنه که بعدن لا اقل یه بیست سی درصد روشنایی بده به لبت ...نارنجی رو برا این گفتم میکس کنه چون رنگ دهیش عالیه و تیرگی و بی روحی رو از لبت میگیره .میکس نارنجی و گوشتی یا کالباسی خیلی موندگاریش بهتره و قشنگتر دیده میشه رو لبات

قرمز بود رنگش

قرمز متاسفانه پنج یا ده درصد رنگ برات میده این بار ترمیم حتما بگو نارنجی و با کالباسی یا گوشتی میکس برات  پر رنگ بزنه ....بعد از گذشت زمان میبینی بیست درصد رنگ لبت رو روشن و قشنگتر کرده .