من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به محض اینکه باهاشون وصلت میکنی از این رو ب اون رو میشن
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
1. **آشنایی بیشتر:** چون فامیل هستید، ممکن است همدیگر را بهتر بشناسید و از ویژگیهای همدیگر آگاه باشید. 2. **حمایت خانواده:** خانوادهها معمولاً در این نوع ازدواجها حمایت بیشتری از یکدیگر دارند. 3. **توافق فرهنگی:** اگر از یک فرهنگ و سنت مشترک باشید، ممکن است در تصمیمگیریها و تربیت فرزندان راحتتر باشید.
عیبهاش 1. **فشار اجتماعی:** ممکن است فشارهای اجتماعی و انتظارات بیشتری از شما وجود داشته باشد. 2. **مشکلات خانوادگی:** اگر مشکلاتی در خانوادهها وجود داشته باشد، ممکن است بر روی رابطه شما تأثیر بگذارد. 3. **کمبود تنوع:** ممکن است در برخی موارد، تنوع فرهنگی و اجتماعی کمتری وجود داشته باشد.
اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم
من بابام میگه دخترم و به آدم بیکار علااف بدم ب فامیل نمیدم
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
آره منم میگم باید شرایطی سنجید شاید یه غریبه خیلیی بهتر از آشنا باشه
نه آشنا رو کاری نداره فامیل و مخالفت میکنه😂میگه از شهر یا قومیت خودمون ولی فامیل نه
نه مثلا کوچکترین رفتاری ک از جانب من ببینن و خوشایندشون نباشه فوری میگن از تو توقع نداشتیم تو که خودی هستی ..با اینکه عروسای دیگه خیلی رفتارای بدتری دارن ولی هیییچی ب اونا نمیگن منم خداییش اصلا مثل اونا بی احترامی بهشون نکردم تا خالا ولی ملا اونا بالاترن انگار