2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 90 پست
هفته ی هشتم یا نهم برو

باش  چون یکی بهم گفت زودتر باید برم ک مطمعن شم داخل رحمه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۳ماه اول خیلی مهمه چون اعضای بدن تشکیل میشه کم کم

چیکارکنم بنظرت شانس منو میبینی بخدا 

دوساله مریض نشده بودم .. ی سرماخوردگی افتضاحی گرفتم کروناس نمیدونم چیه دیشب مرگو ب چشمم دیدم تب کرده بودم  دواره رفتم دکتر  الانم انتی بیوتیک واستامینوفن میخورم تازه امروز یکم بهترم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چرا نمیری دکتر زنان تحت نظر باشی؟!

قبل اینکه اقدام کنم هم ب دکتر زنان هم دکترمغز واعصابم گفتم گفتن هیچ ضرری نداره قرص کاربامازپین ..ولی توگوگل که میزنم کلی عوارض نوشته اعصابم بهم ریخته روزی ۳ تا ۲۰۰ میخورم جمعا میشه ۶۰۰ دوزش .از طرفی این همه انتی بیوتیک بهم داده دکتر برای مریضی دیروزم  .. بچه چیزیش نمیشه بنظرت خدایی نکرده اگ مشکلی پیش بیاد توغربالگری نشون میده؟؟

اره گفتن دختره❤🥹🫀هانا خانوم از صبح باهاش حرف میزنم اونم تکون میخوره فقط🤣😂شما بارداری اولته

ای جانم نامدار باشه 

بارداری سوممه

اولی دختر خیلی راحت بودم اصلام میگفتم وا چه راحت بود

دومی پسر دور از جونت پدرم دراومد چسبندگی جفت داشتم و درد 

بعدش بهم گفته بودن اندومتریوز دارم و پریود درست حسابی هم نداشتم الان هم که این جوجه  خودش و جا کرده تو دلم با هماتوم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

البته ببین من هفته ۶رفتم سونو قلبش میزدالانم میتونی بری ولی حتما تحت نظر دکتر برو

باش وقت میگیرم پس

ای جانم نامدار باشه بارداری سوممهاولی دختر خیلی راحت بودم اصلام میگفتم وا چه راحت بوددومی پسر دور از ...

بخدا بچه های الان خیلییییی نازدارن 😐😐😐😐

چقدر قدیما راحت بودن این نازو ادا ها نبود بقران

خداجونم شکرت🦋

یسوال دارم من هفته ۶ ام تازه متوجه بارداریم شدم هنوز نرفتم دکتر زنان اولین سونوگرافی هفته چندمه؟

ببین الان برو که از داخل رحمی و تشکیل ساک و کیسه زرده مطمئن شی

انشاالله قلبشم ببینی اما اگه ندیدی اصلان نگران نشو هفته ۸برو قلبش و ببین دیگه نرو تا  ان تی

البته بازم هرچی دکترت بگه

من هفته۵ رفتم فقط ساک و کیسه زرده بود

هفته ۷قلبش و شنیدم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خوب پس اگ خودش نوشته ک هیچی اگر خوب شدی دیگ نخور

نه خوب نشدم فقط ازاون حالت تب دراومدم .

دکتر گفت انتی بیوتیکو کامال مصرف کن هرچقدر ک برات نوشتم 

زیادم هس تعدادش