2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 90 پست
قاطی کردم ای خدا😐انقد ک از صب حالت تهوع داشتم قرص دوفامد برای هماتوم ک من شبی دوتا میخوردم

آها 

پس چرا دکتر ب من نداد

فقط شیاف و استراحت گفت

من خونریزی ندارم. شما داشتی؟

من درد واژن دارم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم زندگیم و مختل کرده

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بارداری دومم بود، یه بچه داشتم، بارداری اولمم عالی بود، اگه کامل رعایت کنی شاید ۳ هفته دیگه که بر ...

وای چه سخت بوده برات عزیزم، آره ایشالا تا ان تی برطرف بشه و خیالم راحت شه، مامان شدن خیلی خیلی سخته واقعا، من بارداری اولمه،اصلا نمی‌دونستم قراره اینهمه سختی و استرس بکشم

عزیزم منم الان هفته چهاردهم داشتم بر طرف شد ای کاش بتونی استراحت کن اصلا چیز خطرناک نیست من دکتر بهم ...

چه قدر خووب، آخه مال من خیلی جزئی بود، زیر یک سی سی،دکتر گفت با شیاف و استراحت رفع میشه

عزمزمه خدارو شکر چجوری رفع شد؟منم از اول دارم هفته ۵ گفت ۵میلههفته هفت گفت۱۷میل و گفت باید استراحت ک ...

من ی شب خونریزی شدید کردم ی لخته خون ازم دفع شد ب مرور کم شد هفته ۱۲کلا قطع شد 

شیاف روزی دوتا میذاشتم تا ده روز ب بعد روزی ۱عدد

قرص شبی دوتا میخوردم

اولش ک چون دم عروسیمم بود استراحت نمیتونسم بکنم اما بعدش کلا دراز کشیدم حتی حمومم نمیرفتم 

دسشویی اصلا زور نمیزدم ک فشار نیاد روی بچه 

فقط چاره اش استراحت مطلق 

من گفتم آمپول بزنین برام ک دکتر گف شیاف و قرص بهتر جواب میده اما درکل چیز خاصی نیس مال من خیلی شدید بود در حدی ک خود دکتر گف احتمال سقط هس 

فقط درازبکش ب پهلو چپ 

خداجونم شکرت🦋

چرا تا الان رفع نشده آمپول بهت نداد

دیگه از هفته ۷نرفتم سونو نمیدونم رفع شده یا نه؟البته درد دارم نمیدونم شاید نشده

چجوری رفع میشه یعنی تا الان باید رفع میشد؟

دیگه رفع نمیشه؟

چی میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من مثال زدم😂😂😂😂منظورم اینه ک حتی ی قرص معمول رو هم نخور گلم من خودم باردارم و خیلی چیزارو ...

هفته چندی؟ بسلامتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها پس چرا دکتر ب من ندادفقط شیاف و استراحت گفتمن خونریزی ندارم. شما داشتی؟من درد واژن دارم واقعا دی ...

شاید چون شدید نیس 

ن درد واژن ب اون صورت نداشتم فقط ی شب خیلی خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان ک گف هماتوم از سرویکس تا معقد کشیده شده بعدم ک کلا ی لخته خون بزرگ دفع شد 

ب دکترت گفتی ک درد داری؟! 

خداجونم شکرت🦋

اسی یسوال دارم من هفته ۶ ام تازه متوجه بارداریم شدم هنوز نرفتم دکتر زنان 

اولین سونوگرافی هفته چندمه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من ی شب خونریزی شدید کردم ی لخته خون ازم دفع شد ب مرور کم شد هفته ۱۲کلا قطع شد شیاف روزی دوتا میذاشت ...

عزیزم مرسی که دونسته هاتو به منم منتقل کردی، من هیچی نمیدونم، بارداری اولمه،خیلی نگرانم

من ی شب خونریزی شدید کردم ی لخته خون ازم دفع شد ب مرور کم شد هفته ۱۲کلا قطع شد شیاف روزی دوتا میذاشت ...

خب خداروشکر بخیر گذشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه از هفته ۷نرفتم سونو نمیدونم رفع شده یا نه؟البته درد دارم نمیدونم شاید نشدهچجوری رفع میشه یعنی ت ...

یسوال دارم من هفته ۶ ام تازه متوجه بارداریم شدم هنوز نرفتم دکتر زنان 

اولین سونوگرافی هفته چندمه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست