2777
2789

طوری که خودمونی باهم حرف بزنن چیکار میکنید. اعتراض کردم اصلا فایده ای نداره

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شوهر ندارم اما بستگی به خودمونی بودنشون داره بعضیا لااا**س و گیف مثبت** سی و پنج و... اینا برای هم میفرستن متاسفانه و این خودمونی بودن نیست ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

ایرادی نداره، به هر حال سالها باهم همکار بودند یه دوستی و صمیمیت دوستانه شکل میگیره مهم اینه همسر پایبند باشه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
مشکلی ندارم

اخه چجوری مشکلی نداری.  حتی اگه تلفنی هم با هم حرف بزنن؟؟

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

ارتباط مرد با همکار زن و یا زن با همکار مرد حدودی دارد که باید رعایت شود نباید طوری باشد که باعث ایجاد شک و تردید شود 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ایرادی نداره، به هر حال سالها باهم همکار بودند یه دوستی و صمیمیت دوستانه شکل میگیره مهم اینه همسر پا ...

درد همین که تازه همکار شدن اگه سال‌های زیادی بود منطقی بود

من با شوهرم مثل خودش رفتار میکنم شوهر من قبلا میگفت وای فلانی چقدر قشنگه یا یکی تو خیابون میدید ازش تعریف میکردیا زل زل نگاه میکردم بعد من هرچی میگفتم میگفت نمیتونم چشمامو ببندم که یه روز پیش خواهرم گریه کردم گفت تو ام از این به بعد زل بزن به مردا منم اینکارو کردم البته هر مردی که حواسش نباشه بعد از مردا تعریف میکردم شوهرم جنی شد😂 و دیگه حواسشو جمع کرد الان نه تنها نگاه نمیکنه بلکه حواسش هست منم نگاه نکنم

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

من شوهرم اینجوری بود مثلا با فامیلی همو صدا میزدن ولی اگر صداش میکردن مثلا آقای فلانی با جان جواب میداد یا تو احوال پرسی خیلی گرم و صمیمی بود یا میخواست چیزیو توضیع بده میگف عزیز ببین ..شوخی میکرد دوست نداشتم بهش خیلی غیر مستقیم گفتم خوشم نمیاد از کلماتی که برای من استفاده میکنی به بقیه هم بگی یا برعکس گف مثلا چی گفتم جانم و عزیزم و .. فقط برای منه😂اونم ذوق کرد ک خیلی دوسش دارم قبول کرد درست شد