2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 90 پست
هفته ۸ برا تشکیل قلب

دیر نیس؟

ی عده میگن باید زودتر برم تا یوقت خارج از رحم نباشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من ی شب خونریزی شدید کردم ی لخته خون ازم دفع شد ب مرور کم شد هفته ۱۲کلا قطع شد شیاف روزی دوتا میذاشت ...

یسوال دارم من هفته ۶ ام تازه متوجه بارداریم شدم هنوز نرفتم دکتر زنان 

اولین سونوگرافی هفته چندمه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یسوال دارم من هفته ۶ ام تازه متوجه بارداریم شدم هنوز نرفتم دکتر زنان اولین سونوگرافی هفته چندمه؟

اولین سونوگرافی رو من هفته ی پنجم رفتم، فقط ساک حاملگی و کیسه ی زرده تشکیل شده بود،بعدش هفته ی نه رفتم که قلبش تشکیل شده بود

شاید چون شدید نیس ن درد واژن ب اون صورت نداشتم فقط ی شب خیلی خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان ک گف ه ...

گفتم درد دارم میگه فقط استراحت کن  و شیاف ۳تا دکتر رفتم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اولین سونوگرافی رو من هفته ی پنجم رفتم، فقط ساک حاملگی و کیسه ی زرده تشکیل شده بود،بعدش هفته ی نه رف ...

من الان برم یاصبر کنم هفته ۸ برم که قلب تشکیل شده باشه

عزیزم مرسی که دونسته هاتو به منم منتقل کردی، من هیچی نمیدونم، بارداری اولمه،خیلی نگرانم

اصلا نگران نباش بچه ای ک بخواد بمونه میمونه اگ خودتم پرت کنی میمونه نخادم دور از جون بمونه شما دراز بکش فقط نفس بکش نمیمونه 

هنو اول راهی هر روز ی جات درد میگیره اصلا استرس نگیر ک فقط از بالات میسوزه 

توکل کن ب خدا، روزی ی سوره حجرات بخون برای حفظ جنین عالیه

خداجونم شکرت🦋

هفته ۸ برا تشکیل قلب

اها ممنون

یسوال دیگه عوارض دارویی بیشتر ماهای اول تاثیر میزاره یااخر 

چون هفته ۶ ام و دیروز تب کردم پنی سیلین و سرم دیکلوفناک و کلی استامینوفنوانتی بیوتیک دکتر داد .. دیروز دوبار رفتم درمانگاه هم صبح هم شب حالم خیلی بد بود

اصلا نگران نباش بچه ای ک بخواد بمونه میمونه اگ خودتم پرت کنی میمونه نخادم دور از جون بمونه شما دراز ...

لطفا راهنمایی کن منو .کلی دارو میخورم صرع دارم دیروزم که کلی دارو  انتی بیوتیک بهم دادن واس تب 

اصلا نگران نباش بچه ای ک بخواد بمونه میمونه اگ خودتم پرت کنی میمونه نخادم دور از جون بمونه شما دراز ...

ضررنداره؟هفته ۶ اهمیت داره  یا هنوز عوارضی ندارع روجنین باخودم میگم شاید ماهای اخرمهمتره

قربونت، خدا نی نی تو برات نگه داره عزیزم، حتما میخونم سوره رو، خدا به هممون سلامتی و آرامش بده فقط،هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست بخدا