2777
2789

این تصویر یکی از مشهورترین وپولدارترین زوج های جهان یعنی دیوید بکهام فوتبالیست سابق تیم ملی انگلیس و همسرش هست.

در برهه ای اخبار متعددی از خیانت های این اقا در رسانه های جهان علنی شد  اما همسر ایشون با وجود این حواشی پای زندگیش موند و حالا با حدود سی سال زندگی مشترک و چند فرزند,

بعنوان یک زوج خوشبخت معروف اند.

چرا این عکس رو گذاشتم؟

چون اگر در ایران خودمون خانمی در برابر این مدل چالش ها چشم پوشی و بخشش و خوب موندن و خوب ساختن رو پیشه کنه،

همین فمنیست های ایرانی بهش میگن تو سری خور...

این حرفام به منزله تایید خیانت و سو رفتار اقایون نیست

به معنی اینه بنظرم زندگی  که میشه ساخت رو نباید ترک کرد، و اکثر زندگیا رو میشه خوب ساخت مگر اینکه همسر اختلال شخصیت غیر قابل درمان داشته باشه یا طرفین اراده ای برای ساخت زندگی شون نداشته باشند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها چیزی ک راه کار نداره خیانته.زن بکهامم خاک بر سرو بی غیرته ک تونسته دووم بیاره عزیزم

اخر پست گفته به جز مردایی که اختلال شخصیت دارن 

کی گفته زندگی بعدی تضمین شده خیانت درش نباشه 

[QUOTE=366979676]می خوام ببینم اگه خودتون خیانت می کردین بازم شوهرتون از این پند و اندرزا می داد!!!! خیلی بخواد روشن ...اینکه کار درست انجام نمیشه 

دلیل نیست که این کارهم نادرسته 

شما اصلا مقایسه درستی نمی‌کنید 

دیوید بکهام و زنش توی خارج با کلی امکانات آزادی پول و ..... رو دارید با یه زوج توی ایران مقایسه می‌کنید ؟

به نظرتون اگه زن دیوید بکهام توی این رابطه سودی نمی‌دید رابطه رو ادامه میداد ؟

دارم از زنی صحبت میکنم که به خاطر اعتماد به نفس بالایی که داره همه ازش تقدیر میکنن 

به نظرم وقتی مردی خیانت میکنه این مرد هست که باید با اون زن ج ن د ه بره پیِ زندگی خودش چرا زن‌ها با بچه هاشون طلاق میگیرن و میرن خونه پدرشون و راه رو برای اون زن‌ِخونه خراب‌کن باز میکنن؟ میتونن بشینن سَر زندگی‌شون و خرجی خودشو بچه‌هاشو ماه به ماه بگیره از شوهر. اگه هم نداد بره شکایت کنه بگه این مرد خرجی نمیده تا قانون ازش بگیره. یکی از آشناهای ما زن جوون و خوشگل با دوتا بچه شوهرش رفت زن دوم گرفت بعد زن دوم خودش گفت منتظر بودم این زنِ اول طلاق بگیره و بره ولی زرنگ بود نشست سَر زندگیشو نرفت

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

صرف یه خبر میگید همسرش پای زندگیش موند؟؟

اصلا کسی خبر داره از جزییات مطلب...از نوع ارتباطشون؟؟؟کی می‌دونه شاید کلا قراردادی باهم موندن تمام این سالها

آمیتا باچان و همسرشم حدود پنجاه سال زندگی مشترک دارن؟؟؟

یعنی خیلی موفقن؟؟؟همسرش تو یه مصاحبه گفت من حتی اولویت بعد از آرایشگر موهاشم....عملا ارزشی نداره براش

معمولا وقتی زندگی به شکل یه معامله در میاد...حساسیت هام کمتر میشه

با همیم...بچه های مشترک داریم...جلوی دوربینا لبخند بزنیم و تو مراسم ها بازوی همو بگیریم

حالا تو رابطمون...هر کی زندگی خودشو کنه

عادت های اتمی و اثر مرکب
شما اصلا مقایسه درستی نمی‌کنید دیوید بکهام و زنش توی خارج با کلی امکانات آزادی پول و ..... رو دارید ...

خانوما همه طوری نظر میدن انگار شوهر پولدار مشهور  خیانت کنه موردی ندارهذ