2777
2789

گفتن تا امروز وقت داره من امسال دوازدهمم پارسال امتحان نهایی یازدهم دادم‌و میخوام چند تا درس رو ترمیم بزنم ولی میگن باید سوابق رو تایید کنید یعنی چی آخه ؟؟ من رفتم کافینت کنکور ثبت کنم فقط برام همینطوری معدل زد که وقتی امتحانات دوازدهم رو دادم ویرایش کنه اصلا نگفت تایید سوابق الان برم چی بگم بهشون بگم سوابقم رو تایید کنید؟؟؟؟

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کنم باید بی دفتر پیش خوان بگی تاییدیه سوابق تحصیلی میخوام

یا خدا مگه میشه اینطوری همه باید برن دفتر پیشخوان که😐😐

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اگه خودت بلد نیستی برو کافی نت بگو برا تایید سوابق تحصیلی اومدم. 

اگه تاییدش نکنی تا آخر امروز ب معنی انصراف از کنکوره یه جورایی و معدلت محسوب نمیشه.

حتی اگه ترمیم بزنی بعداً باید سوابق تحصیلی رو تایید کنی. اون بحثش جداست کلاً.

دائم الخسته‌.

برو همون سایتی که ثبت نام کردی، my sanjesh 

قسمت ثبت نام آزمون و آزمون سراسری

کلیک که کنی نوشته چه نوبت هایی رو ثبت نام کردی

روی همون نوار کنکوری که ثبت نام کردی، سمت چپ نوشته سایت آموزش پرورش و تایید سوابق

کلیک کن روش، توی سایتی که باز میشه چندتا فیلم هست توضیح داده چکار کنی،  ۷۰ تومن هم هزینه‌شه پرداخت میکنی و تایید میکنی یا اگر مغایرت داره با کارنامه یازدهمت، رد میکنی

اصلا چیز سختی نیست