من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خواهره من خیلی وقت بود رفتارایه متضادی از خودش نشون میداد مثلا چندوقت خیلی سرحال میشد و همه کاری میکرد وولخرجی میکرد یا دست به کارایه بزرگ میزد همش دم از اینکه خیلی سرم میشه واینا میزد حتی ریسکمیکرد و معامله های بزرگ میکرد بعدم مثلا میدیدیم چند وقت برعکس میشد احساساتش فرو کش میکرد محتاط میشد زیهد خرج نمیکرد میگفت نباید ولخرحی کرد و مخالفه عقایده مثبته دیگرانمیشد...و خوده من میگفتم وااای این مرجان هم مودیه ها...ولی بعد یه رفتارایی ناخواسته انجام داد که بردیمش دکتر و متوجه شدیم اختلاله دو قطلی داره...حالا میخواستم ازتون بپرسم ایا خوده خواهرم متوجه میشه که رفتاراش باهم تضاد دارن و بیماره؟
من ی وقت کسانی که خیلی دوستشون دارم حتی مادرم اگر ی رفتاری نشون بده متنفر میشم ازش خب معلومه که این ...
این رو برای این پرسیدم که داروهاشو نمیخوره و میگه منکه چیزیم نیس شما فکر میکنین من مریضم...خیلی ناراحتم براش ...یه بچه کوچیک داره گاهی خیلی بهش میرسه گاهی کلا بی توجه میشه نسبت به بچه ش