بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهره من خیلی وقت بود رفتارایه متضادی از خودش نشون میداد مثلا چندوقت خیلی سرحال میشد و همه کاری میکرد وولخرجی میکرد یا دست به کارایه بزرگ میزد همش دم از اینکه خیلی سرم میشه واینا میزد حتی ریسکمیکرد و معامله های بزرگ میکرد بعدم مثلا میدیدیم چند وقت برعکس میشد احساساتش فرو کش میکرد محتاط میشد زیهد خرج نمیکرد میگفت نباید ولخرحی کرد و مخالفه عقایده مثبته دیگرانمیشد...و خوده من میگفتم وااای این مرجان هم مودیه ها...ولی بعد یه رفتارایی ناخواسته انجام داد که بردیمش دکتر و متوجه شدیم اختلاله دو قطلی داره...حالا میخواستم ازتون بپرسم ایا خوده خواهرم متوجه میشه که رفتاراش باهم تضاد دارن و بیماره؟
من ی وقت کسانی که خیلی دوستشون دارم حتی مادرم اگر ی رفتاری نشون بده متنفر میشم ازش خب معلومه که این ...
این رو برای این پرسیدم که داروهاشو نمیخوره و میگه منکه چیزیم نیس شما فکر میکنین من مریضم...خیلی ناراحتم براش ...یه بچه کوچیک داره گاهی خیلی بهش میرسه گاهی کلا بی توجه میشه نسبت به بچه ش