2777
2789

فامیل بابامو می گم عموم مهمون دعوت می کنه همشونو دعوت می کنن مارو نه
باهم می رن بیرون به ما نمی گن
همه با هم صمیمی ان تا مارو می بینن انگار غریبه ایم پچ پچ می کنن
خدایی مظلومیم آزارمون به کسی هم نمی رسه

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           
همین ک شما مثل خودشون نیستید باعث شده ک شمارو کنار بزنن همین گ مظلوم هستید و سرتون به کار خودتونه اگ ...

خیلی اذیت می کنن پشت سر هم می گن فلانی خیلی خانومه با شخصیته ولی خب چه فایده
زن عموم از اول به مامانم حسادت می کرد الان به خاطر پول بقیه هم هواشو دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی اذیت می کنن پشت سر هم می گن فلانی خیلی خانومه با شخصیته ولی خب چه فایده زن عموم از اول به مامان ...

میفهمم چی‌میگی‌ عزیزم .....

دقیقا مثل خانواده خودم😁

عموی بنده بانکی هست .... زن عموم کلا تا کلاس ۶ درس خونده🤣ولی ایشونو کردن بت خودشون اطرافیان و میپرستنشون چون پول دارن ولی دریغ از کمی عقل  و شعور و شخصیت 😊

بی تفاوت باش عزیزم می‌دونم سخته ولی ببین و بگذر از کنارشون بالاخره یه روزی میفهمم..

همین ک شما مثل خودشون نیستید باعث شده ک شمارو کنار بزنن همین گ مظلوم هستید و سرتون به کار خودتونه اگ ...

احتمالا ما هم باید حسادت کنیم زخم زبان بزنیم انسانیت رو بذاریم کنار تا بین خودشون بیارنمون بی خیال حاضر نیستم
ولی خب گروه دوستان نیستن بگم شاید اخلاقشون با ما جور در نمیاد فامیله عموم دلیلی نداره وقتی کل فامیل پدریمو دعوت کرده به ما چیزی نگه مگه ما چیکارشون کردیم.

میفهمم چی‌میگی‌ عزیزم .....دقیقا مثل خانواده خودم😁عموی بنده بانکی هست .... زن عموم کلا تا کلاس ۶ در ...

ممنون که درکم می کنی❤

احتمالا ما هم باید حسادت کنیم زخم زبان بزنیم انسانیت رو بذاریم کنار تا بین خودشون بیارنمون بی خیال ح ...

حرص نخور عزیزم .....شما انسانیت خودتونو حفط کنید اونا میخوان اتفاقا شما رو عصبانی کنن و لج شما رو دربیارن ک شما یه چیزی بهشون بگید و  خودشونو برای شما بیشتر بگیرن و فک کنن کی هستن حالا همین ک شما بی اهمیت باشید میسوزن همین کدمنم نباشه براتون  پیش خودشون میگن چرا ما اینکارو کردیم ولی هیچ واکنشی نداشتن؟ ینی مهم نیستن براتون

اخلاقشون بشما نمیخوره . اونا که با هم خوبن خصوصیات رفتاری‌مشابه دارن

اره خوبن چطوری ؟همشون گرگ زمونه ان یکی یه چی بگه جوری جوابشو می دن که به غلط کردن بیوفته حالا سابقه قهر و دعوا هم داشتن

اره خوبن چطوری ؟همشون گرگ زمونه ان یکی یه چی بگه جوری جوابشو می دن که به غلط کردن بیوفته حالا سابقه ...

خب دیگه اونا عین همن ... میخای وسط بدجنسا باشی چه کنی خوش نمیگذره که