2777
2789
عنوان

بدترین غذایی که درست کردین یا بقیه درست کردن چی بوده بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست
دوره مجردی با داداشم تنها بودیم گیر داد برام مشکفی سه رنگ درست کن یه دسر برای مازندران وای افتضاح شد ...

مشکفی چیه چه طوری درست میشه ؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من خودم فسنجون اونو دیدم تا چند مدت لب نمیزدم بهش 😂

امشب عروسی دعوتم خدا کنه فسنجون جز لیست نباشه🤣🤣🤣🤣🤣اخه شمال معمولا میخوام تهیه تدارک خوب ببینن فسنجون حتما هست🤭

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شوخیه تو که ادب داری نخون خب زورت نکردن درسته ؟

من به شوخی گفتم  اون حرف رو اگه دلخور شدید به بزرگی خودت ببخش ، ولی باید بدونید برخی رو غذا واقعا حساس هستند بهتره شوخی نشه باهاش.

Tunnel Vision                                                                  

چرا یادم نمیاد همین تازگی ی کوفتی درست کردم خیلی بد شد به بچه ها گفتم همینه که هست پول خورده مجبوریم ...

اون طفلکی ها هم خوردن ؟ 😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

ی بار فسنجون کدو حلوایی درست کردم خودم خوردم دیدم یکم قیافه اش بده اما خوشمزه بود بچه هام شکمو هستن ی بشقاب پر پلو خورشت میخورن بایدم خورشت رو بریزم روی پلو براشون   همچی که خورشت رو ریختم روی پلو یهو یاد خاطراتم افتادم از خنده دلم درد گرفت بچه ها تا دیدن اونهام زدن زیر خنده خلاصه ی غذای خیلی خوشمزه اما زشت خوردیم   حتما درست کنید هرکی فسنجون دوست داره اینم حتما دوست داره 

بنده خدای از اقوام فوق نزدیک ما!!!!!!!نمی‌دونم خودش دوست داره یا فقط واسه ما این حرکت جالب رو می‌زنی ...

نگین یه ماه دوماه  واسه موندن جای خیلی زیاده!!!

ما زیر زمین خونه پدرشوهرم مال همسرمه،وسیله زندگی هم داریم اما همیشه به رسم ادب اول  خونه پدرشوهرم میریم

امشب عروسی دعوتم خدا کنه فسنجون جز لیست نباشه🤣🤣🤣🤣🤣اخه شمال معمولا میخوام تهیه تدارک خوب ببینن ف ...

😂😂😂

مشکفی چیه چه طوری درست میشه ؟

مثل فرنی منتها بجاش نشاسته میریزی تو نت بزنی میاره ماه رمضون معمولا سر سفره هست ،من چشمی مواد میریزم بخاطر همین نمیتونم بهت میزان دقیق بگم نت بزنی میاره خوشمزه میشه 

هم میشه تک رنگ درست کرد هم ترکیب وانیلی ،زعفرانی ،کاکائویی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من به شوخی گفتم اون حرف رو اگه دلخور شدید به بزرگی خودت ببخش ، ولی باید بدونید برخی رو غذا واقعا حس ...

من چون میخواستم یه جورایی توصیفش کنم اینجوری گفتم چون رنگش اون لحظه من یاد اون انداخت 😂آره درست میگی شوخی با غذاها درست نیست ممکنه یکی بیاد با غذای مورد علاقه ی منم شوخی کنه

فدات چه ناراحتی تاپیکم فقط جهت شوخی و خنده است گل نه کدورت و دلخوری ❤️

من چون میخواستم یه جورایی توصیفش کنم اینجوری گفتم چون رنگش اون لحظه من یاد اون انداخت 😂آره درست میگ ...

خوبه دلخور نشدی 😇

Tunnel Vision                                                                  

آره هر وقت غذا درست کنم چه خوب چه بد تا تمام نشه از غذای بعدی خبری نیست تازه وقتی بد بشه خودم نمیخو ...

گناه دارن خب اذیت میشن سعی کن غذاهای بهتری بپزی یا از کتاب یا نت بگرد دستورشو پیدا کن

مثل فرنی منتها بجاش نشاسته میریزی تو نت بزنی میاره ماه رمضون معمولا سر سفره هست ،من چشمی مواد میریزم ...

چه جالب 😁

من یه بار زردچوبه ریختم توحلوا فکرمیکردم زردیش به خاطر زردچوبه است خیلی بدشد

زردچوبه چرا ؟ 😂

من اون اوایل که هنوز حلوا بلد نبودم بپزم یه طوری درست کردم شبیه سنگ شد قاشق از توش در نمیومد