2777
2789
عنوان

بدترین غذایی که درست کردین یا بقیه درست کردن چی بوده بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازانیا رو افتضاح درست میکنم😂😂😂

من تو مرحله اولیش هم موندم سر آبکش کردن همه بهم چسبید افتضاح شد😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

یبار جاریم بود قیمه و ته چین پختم قیمه عالی بود ولی ته چینم شفته شفته شده بود خودم میخوردم میگفتم قیافه نداره ولی مزه اش عالیه اونا هم خوردن😂

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوره مجردی با داداشم تنها بودیم گیر داد برام مشکفی سه رنگ درست کن یه دسر برای مازندران وای افتضاح شد خیییلی بد بیچاره به سختی چند قاشق خورد من خودم نخوردم 😃

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
خدا نکشتت از هرچی فسنجون بدم اومد 🤢🤢🤢🤢😄😄😁

بعضی ها متاسفانه ادب کلام ندارند نباید غذایی رو به چیز بد تشبیه کرد 😅

Tunnel Vision                                                                  

خوراک مرغ با جوانه ی ماشکتلت ماهی🤢🤢🤢

وای کتک ماهی یه بار زن عموم درست کرد جالب اینه با اعتماد به نفس پیچ آشپزی گذاشته و دستور این غذا رو گذاشته بود توش 🤣🤦‍♀️

کلا غذاهای عجیب عجیب میپزه یه بار یه فسنجون پخت مزه و شکلش عین قورمه سبزی بود مرغشم له شده یه قاشق میخوردی ده تا استخون ریز در میاوردی بعد خودش یه پا آشپز ماهر میدونه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

بنده خدای از اقوام فوق نزدیک ما!!!!!!!

نمی‌دونم خودش دوست داره یا فقط واسه ما این حرکت جالب رو می‌زنی

فک کن زنگ میزنه بیاین بیان حالا ما از مشهد میایم تهران به محض ورودمون هم سفره انداخته میشه 

فک کن برنج چه پلو باشه چه کته باشه پر از سیاه دونه میزاره جلمون!!!

واقعا نمی‌دونم چرا  حالا خوبه مثلا ما همیشه یکی دوماه میمونیم اما دیگه خبری از سیاه دونه تو برنج نیست که نیست

خدا نکشتت از هرچی فسنجون بدم اومد 🤢🤢🤢🤢😄😄😁

من خودم فسنجون اونو دیدم تا چند مدت لب نمیزدم بهش 😂

بعضی ها متاسفانه ادب کلام ندارند نباید غذایی رو به چیز بد تشبیه کرد 😅

عزیزم شوخیه تو که ادب داری نخون خب زورت نکردن درسته ؟