2777
2789
عنوان

خانم های مطلقه یا متاهل عاقل

286 بازدید | 30 پست

خانم های مطلقه لطفا نصجیتم میکنید ؟ 

هرچیزی که میدونید لازمه بگید بهم 

هنوز اقدام نکردم فعلا با خانوادم مطرح کردم فقط و عقد هستم .

نکته ای نصیحتی موردی حرفی کمکی هرچیزی دارید بگید ممنون  

منطقم میگه باید جدا بشم خانواده هم خیلی استقبال کردن گفتن تصمیمت درسته ... ولی دلم یه حالیه 😔ما دوسال عقد بودیم . 

پیش مشاور هم رفتیم گفت این آدم مهارت و عرضه زندگی از بیخ بلد نیست تصمیمت درسته ولی برای اینکه راه نرفته نمونده باشه کلاس های مهارت همسرداری رو بیاد سه ماهه اگر تغیر نکرد طلاق بگیر

خلاصه بهتون بگم همسرم مثل بچه های ۱۴ ساله هست 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دلت طبیعیه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند تا مشاور دیگه هم برو

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
تو ک دوسال صبر کردی ۳ماه هم صبر کن بره پیش مشاور درست نشد جدا شو چون هنوز عقدی اول راهی

پول مشاوره رفتن ندارع اگر بخوام صبر کنم کلاس ها رو بره باید خیلی بیشتر صبر کنم تا پول داشته باش 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منم ازدواج اولم اصلا دلم نمیومد جدا بشم مشاور و شورای حل اختلاف هر دو گفتن جدا بشو تا بچه نداری. من جدا شدم خیلی توی عذاب بودم ولی الان بعد چند سال حالم خوبه و راضیم از جداییم. مال منم بی عرضه بود هی شغل عوض میکرد. با مرد بی عرضه اصلااااااا ازدواج نکن من کردم همش توی استرس بودم

همش میگم نکنه بعدا پشیمون بشم بگم درست میشد کاش میموندم

اینم طبیعیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

الان که دودل هستی شک داری

یعنی این زندگی درست نیست به اندازه کافی ۲ سال از بهترین سال های عمرتو گذاشتی و‌ هیچی نشد

این آقا ذات و‌تربیتش اون شکلیه نمیشه تغییرش داد هزارتاهم مشاور برین باز همون شکلی میمونه 

ممکنه ی تایم کوتاهی عوض بشه ولی‌بی فایدس

حالا که خانوادت هم پشتتن پس ریسک نکن

انشالله که موفق باشی 

‏در‌ من خری به گل نشسته.