2777
2789
عنوان

بچه ها محض رضای خدا بیاید یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست
به هر حال ریاضی دهم تجربی سخته و هرکسی نمیتونه ۲۰ بگیره شاید بشه ۱۸ گرفت اما ۲۰ سخته و..حتی زرنگ تری ...

خب میگم ۱۸میشم حالا نمی‌دونم کسی ۲۰بشه یا نه چون امتحان سختی بود !

نمی‌دونم شما پایه چندمی و چه رشته که نمره ای ۱۸برات کم محسوب میشه و میگی نمره ی خوبی نیست 

فکر کنم شما با امتحان نهایی آشنایی نداری یا با درس های دبیرستان آشنایی نداری که میگی ۱۸ نمره خوبی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما بافامیلامون درارتباط نیستیم خیلی اون همکلاسیمه فقط یه سوءتفاهم بینمون پیش اومد خوشش میاد ازمن؟

نه عزیزم 

توی فامیلیش‌ 

مثلا محیا شمشیری 

شمشیری فامیلیه

حس خاصی نداره ۱۰ درصد فقط با بعضی رفتاراتون حال میکنه 😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
خب میگم ۱۸میشم حالا نمی‌دونم کسی ۲۰بشه یا نه چون امتحان سختی بود !نمی‌دونم شما پایه چندمی و چه رشته ...

من که به نمره شما کاری ندارم فقط گفتم خیلی چیز عجیب غریبی نیست

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

یا تو دبستانی یا راهنمایی جز این دوتا یه دانش آموز دبیرستانی به خصوص تجربی و ریاضی این حرفا رو نمیزن ...

نحوه‌ی ادبیات یک دانش اموز راهنمایی یا ابتدایی رو با دبیرستانی تشخیص نمیدی واقعا برام عجیبه عزیزم

موفق باشی.

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

نحوه‌ی ادبیات یک دانش اموز راهنمایی یا ابتدایی رو با دبیرستانی تشخیص نمیدی واقعا برام عجیبه عزیزمموف ...

همینطور عزیزم 

سعی میکنم جوابتو ندم ولی نمیشه 

اسم کار بریت برازندته 

دیگه ریپ نزن چون نمیخونم 🤌🏻✨

نه عزیزم توی فامیلیش‌ مثلا محیا شمشیری شمشیری فامیلیهحس خاصی نداره ۱۰ درصد فقط با بعضی رفتاراتون حال ...

اهانن حالا گرفتم

نمیدونم پس چراهمش فکرمیکنم حرف پشتم زیاده

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

نه عزیزم توی فامیلیش‌ مثلا محیا شمشیری شمشیری فامیلیهحس خاصی نداره ۱۰ درصد فقط با بعضی رفتاراتون حال ...

میدونه که نسبت بهش حس دارم و دوست دارم باهاش دوست بشم؟

میدونه که نسبت بهش حس دارم و دوست دارم باهاش دوست بشم؟

نه

فک میکنه باهاش مشکلی داری 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
نهفک میکنه باهاش مشکلی داری

اخه اونسری دیدم که نوشته هامو خوند و.. خودش بهم گفت که ماهمکلاسی هستیم (یعنی من دوستت نیستم) حالابصورت غیرمستقیم واسه اینکه ناراحت نشما اینجوری گفت 

یه چندبارم حرکت زده