2777
2789
عنوان

من همیشه ریاضیم ضعیف بود

81 بازدید | 16 پست

معمولا کسیکه درسش خوبه کلا همه درساش خوبه من همه درسام خوب بود الا ریاضی

چقد استرس کشیدم چقد معلما تحقیرم کردن فقط بخاطر ریاضی

نمیدونم ریاضیو نمیفهمیدم یا چون ازش خوشم نمیومد گوش نمیکردم

اصلا چرا یکی باید ریاضیش خوب باشه ولی من نه

شاید چون از معلمش بدت میومد یاد نگرفتی 

ما الان به معلم داریم منی که از ریاضی متنفر بودم عاشق ریاضی ام یعنی حال میکنم باهاش خیلی آقا و مهربونه 

امروز هم امتحانشو داشتیم ۱۸اینا میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی نداره 

آدما ممکنه توی یه درس خاص ضعیف باشن 

مثلا من خودم ریاضیم عالی بود تا مرحله استانی المپیادم رفتم 

ولی فیزیکم داغون یعنی واقعا متوجه نمیشدم فیزیکو.

توانایی آدما توی درس ها برمیگرده به ساختمان مغزی و ویژگی های روانی افراد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

نه

قرار نیست آدم همه درساش خوب باشه 

من برعکسم ریاضیم خوبه ولی حفظ کردنی افتضااااااح یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ها 

بیشتر مسایل ریاضی با نگاه کردن توی ذهنم حل میکنم ، ولی حفظ کردنی بارها و بارها یه متن رو میخونم و هیچ 🤕🤕🤕🤕🤕🤕

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نهقرار نیست آدم همه درساش خوب باشه من برعکسم ریاضیم خوبه ولی حفظ کردنی افتضااااااح یعنی یه چیزی میگم ...

اتفاقا حفظیجات برای من راحت تره ریاضی نیاز ب تمرین و تمرکز زیاد داره

اتفاقا حفظیجات برای من راحت تره ریاضی نیاز ب تمرین و تمرکز زیاد داره

خداروشکر حفظیاتت خوبه گلم 

ریاضی هم فقط تمرین میخواد و حل زیاد ، مطمئنم یاد میگیری 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

شاید چون از معلمش بدت میومد یاد نگرفتی ما الان به معلم داریم منی که از ریاضی متنفر بودم عاشق ریاضی ا ...

اره من یکسال ی معلمی داشتم ک حواسش ب من بود موقع ریاضی گوش نمیدم منو گذاشت میز اول ک‌ من مجبور بشم گوش کنم

همون باعث شد منیکه اکثرا ۷ یا ۸میگرفتم شدم ۱۷😂

خداروشکر حفظیاتت خوبه گلم ریاضی هم فقط تمرین میخواد و حل زیاد ، مطمئنم یاد میگیری 🌹

خوش بحالت اکثر رشته های خوب مربوط ب ریاضین من دوس داشتم پزشکی قبول شم ولی چون ریاضیم ضعیف بود بیخیالش شدم

اره من یکسال ی معلمی داشتم ک حواسش ب من بود موقع ریاضی گوش نمیدم منو گذاشت میز اول ک‌ من مجبور بشم گ ...

من خودم دبیر ریاضیم آقا باشه یاد میگیرم 

آقا ها خیلی خوبن بهتر از خانم هان حداقل مرام و مردونگی دارن 🥲

ژن ریاضی خفن و فیزیک داغون نداشتیم ما تو خانواده😂

ولی من از خانواده پدری ک‌کلا همه تنبل بودن ولی خانواده مادریم همه درسا خوب بود ولی ریاضی افتضاح منم ب همونا رفتم ولی بازم من بهتر از اونا بودم

خوش بحالت اکثر رشته های خوب مربوط ب ریاضین من دوس داشتم پزشکی قبول شم ولی چون ریاضیم ضعیف بود بیخیال ...

والا خوش به حال تو

ریاضی درسته همه جا هست ولی کل درس که اون نیست ، فقط در کنار حفظیات هست

الان دارم مدیریت میخونم خیر سرم ، حفظیاتش داره خفه م می‌کنه 😫😫😫😫 من نمیتونم حفظی بخونم خداااا😫😫😫