2777
2789
دل شکوندن ندیدم ولی بدذات بازی کارمای سنگین دارع امروز ب چشم دیدمو ایمان دارم ک کارما یقع ادما رو می ...

میشع توضیح بدی ک چیشد‌و‌چی دیدی؟🙂🙏

چون من میخوام پسری بذارم کنا  که دوسم داره اما از دل شکستن میتزسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم قبل من با یه دختر ۹سال دوست بود

دختره ب بهونه ادامه تحصیل میره کانادا و یهویی نامزد میکنه بی حبر

همسرمم خیلی افسرده و بدحال بود

بعد از یک سال و نیم از کات ک همو میبینیم و اوکی میشیم

دختره هم نامزدش ادم بدکار دراومد و ولش کرد

اونم برگشت دنیال همسر من پشیییمونه

ولی دیگ جاش پر شده بود هنوزم ک هنوزه داره بال بال میزنه

تورو سننه؟

اینکه خوشت بیاد از دل شکستن و کاری کنی که رنجش ایجاد کنی این تاوان داره. اما همین طور پیش بیاد که می آد مشکلی نیست. فقط اشتباه تو کم کن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میشه توضیح بدی لطفا

خواستگارم بود پسر خوبی هم بود بنده خدا آشنا بودیم

ولی من خودم توی اون دوران حال روحی مساعدی نداشتم به شکل خیلیی بدی بهش جواب رد دادم 

حتی کلی تهمت پشتش زدم

بعدا فهمیدم خیلی تو پرش خورده اولین خواستگاری ای که بوده که اومده بوده تا یه مدت کلا گفته نمیخوام ازدواج کنم🥲

بعد از اون خواستگار داشتم ولی انگار آهه اون پسره باعث شد من الآن نزدیک دو سال خواستگار در شان خودم ندارم و همه خیلی داغونن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بله خودم و الان دارم تاوانشو پس میدم 

پسری که خیلللللی دوسم داشت یه چیزی میگم یه چیزی میشنویاااا 4 سال باهم دوستم بودیم ولی من بخاطر علاقه ای که به یکی دیگه از بچگی داشتم پسش زدم و رابطه رو یه دفعه ای تموم کردم 

الان همون طرفی که دوسش دارم قراره دخترخالمو بگیره درد بالاتر ازین که هر بار ببینمشون باید بمیرمو زنده بشم

وای متاسفم🥲میشه توضیح بدی لطفا

متاسفانه بچه بودم و بی عقل بازیش دادم الکی بهونه گرفتم بااینکه من رو خیلی دوست داشت ولش کردم

سال بعد عاشق یکی دیگه شدم همون بلا ها سرم اومد:)

حق گوی اعظم... تو تاپیک های سیاسی منو میبینی😁
بله خودم و الان دارم تاوانشو پس میدم پسری که خیلللللی دوسم داشت یه چیزی میگم یه چیزی میشنویاااا 4 سا ...

وااای🥲 

من میخوام پسری بذارم کنا  که دوسم داره اما از دل شکستن میترسم😞

چکش دلیلم برای ترکش اینه که بی بندباره روستایی ک‌زندگی میکنن و اختلاف فرهنگی‌زیاددد دازیم

خیلی دوست داشت؟چرا کات کردی با اون

نمیشد بگم عاشق دلخسته ام بود

ولی دوسم داشت

باورت میشه خودمم‌نمیدونم‌ به چه دلیلی کات کردیم!!! 

ینی فقط بین مون بهم میخورد الکی الکی بحث میکردیم و تهش جدایی

این دفعه آخرم ک به جدایی رسید هنوز معلوم نیست چی بشه برگردیم یا ن...

لایک نکن عزیز😂😐
خواستگارم بود پسر خوبی هم بود بنده خدا آشنا بودیمولی من خودم توی اون دوران حال روحی مساعدی نداشتم به ...

انشالله یکی خوبش قسمتت شه

من میخوام پسری بذارم کنا  که دوسم داره اما از دل شکستن میترسم😞

چکش دلیلم برای ترکش اینه که بی بندباره روستایی ک‌زندگی میکنن و اختلاف فرهنگی‌زیاددد داریم

به وقت پیش میاد آدمی که به درد زندگی یا رابطه نمیخوره وارد زندگی آدم میشه خوب عقل حکم میکنه ازش دوری کنی ولی اون آدم دلش میشکنه ،خدا خودش میدونه که اگه قصدت بازی دادن و دل شکستن باشه حتما تاوان میدی ولی اگه قصدت این نباشه تاوانی در کار نیست چون اگه اینجور بود که به هر کس که از راه میرسه باید بگیم بفرما تو که یه وقت دلت نشکنه😁

انشالله یکی خوبش قسمتت شهمن میخوام پسری بذارم کنا که دوسم داره اما از دل شکستن میترسم😞چکش دلیلم بر ...

ممنون عزیزم 

برین پیش مشاور به نظرم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿