2777
2789

عزیزم اگه امیدوارش کرده باشی نسبت به آینده و وعده و قول دروغ دادی به اصطلاح فریبش داده باشی و الان بخوای بکشی کنار بله تاوان داره اگه فقط وارد آشنایی شدی وعده و وعیدم ندادی و بررسی کردی که رابطه تون مناسب نیست اما ایشون از جانب خودش و به صورت غیر منطقی وابسته شده که تاوان نداره و حق باشماست ضمنا مطمئن شو که وابستگیش دروغین نیست

وااای🥲 من میخوام پسری بذارم کنا که دوسم داره اما از دل شکستن میترسم😞چکش دلیلم برای ترکش اینه که ب ...

بنظرم اگه از ته دل برای ازدواج نمیخای هرچی زودتر رابطه رو تموم کنی بهتره تا مثل من انقد طول نکشه که یهو به خودت بیای ببینی شده 4 سال 

من تو این چند سال چندین بار گفتم که ازدواج ما درست نیست ولی گوش نمیداد 

الان تو بدترین شرایط روحی و روانیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به وقت پیش میاد آدمی که به درد زندگی یا رابطه نمیخوره وارد زندگی آدم میشه خوب عقل حکم میکنه ازش دوری ...

حرفت ارومم کرد یکمی.

راستش منم بهش علاقه دارم 

اما فقط ب خاطر ایندم میخوام کات کنم برم

اونم  دوسم داره متاسفانه

ما قرامون ازدواج‌بود حتی با مامانمم حرف زده

مامانم مخالفش بود ب خاطر کارش.

دلیل کاتمم اینه تازگیا فهمیدم روستاشون بی بندباره و خودشم قبلا با زن رابطه داشته

دلیل رفتنم‌ایناس اما‌ از دل شکستنش نمیدونم چرا میترسم😥

عزیزم اگه امیدوارش کرده باشی نسبت به آینده و وعده و قول دروغ دادی به اصطلاح فریبش داده باشی و الان ب ...

ما ۲ سالونیمه باهمیم اوایلم قصدمون ازدواج بود 

اره هردومون وعده دادیم و...

من ۲،  ۳ ماهه سرد شدم قبلش  نه

راستش منم بهش علاقه دارم 

اونم  دوسم داره متاسفانه

دلیل کاتمم اینه تازگیا فهمیدم روستاشون بی بندباره و خودشم قبلا با زن رابطه داشته

دلیل رفتنم‌ایناس

اما‌ از دل شکستنش نمیدونم چرا میترسم😥

بنظرم اگه از ته دل برای ازدواج نمیخای هرچی زودتر رابطه رو تموم کنی بهتره تا مثل من انقد طول نکشه که ...

من با وجود عشقی ک دارم بهش میخوام کات کنم🥲دوسش دارم خیلی

ما ۲ سالونیمه باهمیم اوایلم قصدمون ازدواج بود 

اره هردومون وعده دادیم و...

من ۲،  ۳ ماهه سرد شدم قبلش  نه

راستش منم بهش علاقه دارم 

اونم  دوسم داره متاسفانه

دلیل رفتنم‌ایناس

اما‌ از دل شکستنش نمیدونم چرا میترسم😥

عزیزم میدونی چرا میترسی ؟ چون به خدا اعتقاد داری پس از خود خدا بخواه که کمک کنه ازش جداشی، یه وقت تصمیم اشتباه نگیر تو همین سایت خیانتها رو میبینی ،حالا که خانواده مخالفن بذار به عهده اونا که طرفت هم فکر کنه خانواده ات جاتون کردن و اگه میتونی با مامانت مشکلو درمیون بذار

عزیزم میدونی چرا میترسی ؟ چون به خدا اعتقاد داری پس از خود خدا بخواه که کمک کنه ازش جداشی، یه وقت تص ...

مامانم نمیتونم بگم از رابطش و...

چون خیلی حرص میخوره و فشارش میره بالا😓

من با وجود عشقی ک دارم بهش میخوام کات کنم🥲دوسش دارم خیلیما ۲ سالونیمه باهمیم اوایلم قصدمون ازدواج ب ...

این ادمی که گفتین شرایط مناسبی نداره و دلایلتون کاملا منطقیه که بخاین جداشین 

و واقعا حق با شماست

این ادمی که گفتین شرایط مناسبی نداره و دلایلتون کاملا منطقیه که بخاین جداشین و واقعا حق با شماست

اره 

اما اون متوجه نیس میگه دوست دارم

همش میگه منم خدایی دارم

اینارو میگه حالمو بد میکنه

چقد پرروعه هزارتا غلط میکنه باز میگه منم خدایی دارم بنظرمنکه توجه نکن بازم خودت میدونی

رابطش برای ۳، ۴ سال پیش بوده

میگه اون پسر قبلی نیستم عوض شدم

از وقتی عاشق تو شدم 

رفتارایی ک باهام داره واقعنم دوسم داره

حالا اونقدر عاشق مجنون نیست ولی از کاراش مشخصه دوسم داره.

من میگم الان هنوز ب من نرسیده اینطوره

ممکنه چندسال بعد ازدواج دوباره بخواد برگرده ب کارای گذشتش...

این چیزا باعث میشه پا بذارم روی دلم و بگم کات (:

ما ۲ سالونیمه باهمیم اوایلم قصدمون ازدواج بود اره هردومون وعده دادیم و...من ۲، ۳ ماهه سرد شدم قبلش ...

خب اگه پنهانکاری ایشون و اشتباهات ایشون دلیل واقعیه نه بهونه و توجیه، فکر نمیکنم حق اه و نفرین داشته باشه