2777
2789
عنوان

دل درد پریودی😭💔

50 بازدید | 11 پست

امانم رو بریده 

حالم خیلی بده

تنبلی تخمدان دارم 60 روز یکبار میشم

هر سری میخوام پریود شم مثل سگ دل درد میکشم 

چکار کنم خوب شم دارم میمیرم؟

از صبح تا حالا زیر پتوام دراز کش

بدبختی اینه نمیاد فقط دل دردش اومده بیاد از این دل درد راحت شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش میکنم تاپیک اولم از بالا رو گزارش بزنید لطفااا🙂🙏🏻

زدم

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

اسی اگه دردت بیش از حده ارثی هم نیست و فکر می‌کنی عادی نیست برو دکتر خب 

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

چون مجردم قرص جلوگیری خوب نیست برامسبک زندگیم رو کمی تغییر دادم ولی خوب نشدم

خودت تغییر نده 

دکتر متخصص طب سنتی ( تاکید میکنم متخصص طب سنتی نه اینا که عطارن) بری خیلی زود نتیجه میگیری 

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠