2777
2789
عنوان

ارشد پرستاري بخونم يا نه

168 بازدید | 26 پست

گاهي وسوسه ميشم ارشد بخونم چون حس و حال دانشگاه و درس خوندن رو دوست دارم و دلم ميخواد مدرك ارشد هم داشته باشم يعني براي ارشد يه دانشگاه بهتر برم جبران ليسانسم بشه البته ليسانس هم دانشگاه دولتي بودم اما گفتم برم دانشگاه بهتر 

از طرفي هيچي از امار و روش تحقيق و كامپيوتر نميدونم دوران ليسانس خورديم به كرونا و هيچي ياد نگرفتم و مجازي و به زور پاس كردم علاقه و حوصله ندارم از پايان نامه هم ميترسم 

حالا به نظرتون به مشكل برميخورم و بيخيالش بشم و اين همه سختي براي يه مدرك ارزش نداره يا اونقدرا هم كه فكر ميكنم سخت نيست و كامپيوترو ياد بگيرم اكيه؟ 

ميشه از دوران ارشد بگين؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بخون ،و حتما برو کار کن ،سطح علمیت رو ببر بالا

ارشد بهتره يا كار؟ 

ميدونم كار از هر لحاظ بهتره ولي حس خوندن تو يه دانشگاه عالي و مدرك گرفتنش خيلي وسوسم ميكنه 

ببخشيد اگه بچگانست 😶

ميشه كمكم كنين 

اره بخون 

درس همیشه برا شخصیت خود ادم مفیده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببخشید 

یه سوال داشتم با مدرک کارشناسی دولتی مستقیم سر کار میرین یا شما هم آزمون استخدامی شرکت میکنید؟

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

چرا سرکار نرفتی؟

حالم بد بود افسردگي داشتم 

يه بار ازمون استخدامي دادم كه سر مصاحبه رد شدم 

الان موندم سركار برم يا ارشد كه خب يعني ارشدم بگيرم بعدش سركارو ميرم ولي گفتم بگيرم يا كلا بيخيالش بشم