2777
2789
عنوان

شما رو ب هرکی دوس دارین قسم میدم ج بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست

عزیزم شیر ولرم زردچوبه و نشاسته ب ی لیوان از هرکدوم ی ق چایخوری بریز با قطره چکان بده

خاهرم ب دخترش میده واقعا اثرمیکنه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسخه عالی برای سرفه خلط دار هر کدوم تونستی انجام بده  

سرفه خلط دار یا تر :

سعال (جامع +رازیانه ) و کاشم  

بلغم زدا

شربت مدبر غدیر

طرفیل ( خلط خیلی زیاد

جوشونده ( رازیانه زیره  هل  پونه با شکر سرخ هر ۸ ساعت یک لیوان

روغن مالی قفسه سینه با روغن دنبه یا زیتون 

دمکرده ( آویشن پونه اسطخدوس کاکوتی مرزنجوش پرسیاوشان پنیرک عناب زوفا ختمی بنفشه مورد )

کمپرس نمک دریا

شیر ولرم + عسل + جامع جرعه جرعه 

داروی امام کاظم سه شب 

جامع با دم کرده آویشن 

مزه مزه کردن شکر نیشکر

داخل شلغم را خالی کرده عسل ریخته ۸ ساعت بماند آب بیاندازد و خوردن آبش

کدو حلوایی پخته 

نخود پخته -  آب نخود

صبح 

سعال  ( جامع با رازیانه ۵ شب 

نصف جامع با جوشانده رازیانه ۳ شب 

رازیانه ۲ق با دو لیوان اب بجوشه یک لیوان باقی موند صاف و با عسل حتما گرم گرم و جرعه جرعه بخورد 

روزی ۳ وعده دمنوش 

ختمی‌ آویشن پونه رازیانه پرسیاووشان زوفا مرزنجوش

احتمالا همین ویروس جدیده رو گرفته دماغش گرفته برا قطره بینی بریز بتونه نفس بکشه اگ تب داره قطره استامینوفن  یا شیاف استامینوفن دستگاه بخور بگذار بالا سرش شربت زینک بهش بده ببرش دکتر چرک خشک کن بنویسه براش حمام هم خوبه که بخار داخلش باشه راه بینیش باز بشه

نسخه عالی برای سرفه خلط دار هر کدوم تونستی انجام بده سرفه خلط دار یا تر :سعال (جامع +رازیانه ) و کا ...

چقدر شجاعین که برای بچه چهارماه که هنوز هیچ کدوم از سیستم های بدنش کامل نیس اینا رو توصیه میکنین....

اصلا معلوم نیس دلیلش چیه

بینیش گرفته با استخوان درد شدسد داره بچه های منم کوچیک بودن گرفتن پدرم دراومد فقط شربت اموکسی کلاو سر ساعت بده بهش خوب میشه بچه های منم دکتر آموکسی کلاو داد عالیه تا آخر بهش بده تا خشک کنه عفونتاش

بله ۲ جا هم بردم یکیش گف بخلطر رفلاکسه دارو داد کمی بهتر شد ۲ روز بعدش مریضیش شروع شده از واکسن به ب ...

عزیزم ببرش متخصص سیستم ایمنی. اگر میگن بستری نترس 

بستریش کن

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect