2777
2789
عنوان

شما رو ب هرکی دوس دارین قسم میدم ج بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 40 پست
دکتر آموکسی کلاو ۶۴۳ داده امروز ۲ روزه میدم

خب نگران نباش چون چند روز طول میکشه تا خوب بشه ، دکترش گفت گایافنزین باعث‌میشه خلط ها نرم بشه و به صورت تف و اب دهن و از مدفوع خارج کنه تا اذیت نشه.

و اینکه گفت با پوار بینی همیشه بینی رو خالی کن 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الحمدالله تب نداره.متخصص اطفال بردیش؟

بله ۲ جا هم بردم 

یکیش گف بخلطر رفلاکسه دارو داد کمی بهتر شد 

۲ روز بعدش مریضیش شروع شده 

از واکسن به بعد اینجوری شده الان یه هفتس واکسن زدم انقد گریه میکنه کباب میشم

قزوین نیستی؟ کار دکترش خوبه؟ اگه خب نیست ببرش یه دکتر دیگه اگه اونم گفت بستریش کن شاید لازم بوده که ...

نه زنجانم 

والا هرکی یه چیز میگه یکی میگ خوبه یکی میگ ن 

دلیل بستری رو میگ چون سرفه میکنه شیر نپره گلوش ن چیز دیگه ای

خستم شدم سر بیقراریاش خودمم پا ب پاش گریه میکنم

وااای میفهمم چی میگی منم دقیقا همین بودم ، نگران نباش داروهاش رو بده خوب میشه ، 

راستش منم مربض شدم همون موقع دکترم بهم گفت که شربت دیفین هیدرامین‌رو قرقره کن و بعدش یه ذره ازش بخور ، وقتی شیر میدی باعث میشه اون دیفین‌هیدرامین بچه رو بخوابونه ، اینکارم کردم باعث شد بچم‌بخوابه و اروم شه یکم

وااای میفهمم چی میگی منم دقیقا همین بودم ، نگران نباش داروهاش رو بده خوب میشه ، راستش منم مربض شدم ه ...

منم خوردم از دیفن هیدرامین ولی ترسیدم زیاد بخورم 

نتونسم دکتر برم خودم انقد ک پسرم گریه میکنه 

الان با بدبختی خوابوندمش

نه زنجانم والا هرکی یه چیز میگه یکی میگ خوبه یکی میگ ن دلیل بستری رو میگ چون سرفه میکنه شیر نپره گلو ...

آها

ببین درکل ویروس زمان میبره تا ازبدن خارج شه یه خورده صبرت رو بیشتر کن از بقیه کمک بگیراگه خسته ای گاهی سرفه زیاد نشونه عفونت ریه اس بخاطر همون بستری میکنن 

منم خوردم از دیفن هیدرامین ولی ترسیدم زیاد بخورم نتونسم دکتر برم خودم انقد ک پسرم گریه میکنه الان با ...

من دکتر رفتم و بهم اینو گفت ، دکتری که رفتم هم خیلییی مطمین بود، نگران نباش بخور حداقل بچه یکم اروم بخوابه و کمتر اذیت شه