2777
2789

ای خدا حتما شنونده نداره و تنهاس دلم سوخت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا شنونده ندارد چیه این کسی دور و اطرافش نباشه با در و دیوار حرف میزنه

پس روشو بکن دیوارو هندزفری بزن بخاب😬😐

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
تو رو خدا کنار آدم درون‌گرا و کم حرف نباش فقط من روانی شدم

اتفاقا تا ساکت میشم دختر عمه درونگرام میگه وای حرف بزن نمیتونم سکوتتو تحمل کنم 🫠😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
اونی ک کنارشه و داره ب حرفاش گوش میده رو بگیر بگو چ حرفی میزنی بنده خدا رو خسته کردی...

با منه بدبخت حرف میزنه

بچم خونه مامانم فرستادم ،خود بچم پر حرفه کنار این باشه جفت میشه من دیوونه میشم 

شوهرم شیفته